Sport

Motivul despărțirii lui Billel Omrani de Petrolul: „Avem alte priorități”

Billel Omrani a reziliat contractul cu Petrolul, la doar trei luni de când a semnat cu formația ploieșteană. Florin Pîrvu, antrenorul celor de la Petrolul, a dat detalii despre plecarea atacantului.
09.01.2024 | 13:05
Motivul despartirii lui Billel Omrani de Petrolul Avem alte prioritati
Billel Omrani a plecat de la Petrolul Ploiești. Sursa foto: Sport Pictures
ADVERTISEMENT

Rămas liber de contract în vară după despărțirea de FCSB, Billel Omrani a semnat cu Petrolul Ploiești. Mutarea nu a fost una de lungă durată pentru atacant, Omrani semnând rezilierea la doar trei luni distanță de la sosirea la echipa ploieșteană.

Florin Pîrvu, despre plecarea lui Omrani de la Petrolul

Decizia plecării lui Billel Omrani de la Petrolul i-a aparținut în totalitate lui Florin Pîrvu, antrenorul echipei. Acesta a decis să nu se mai bazeze pe jucătorul trecut pe la CFR Cluj și FCSB, iar vestea nu a fost deloc pe placul atacantului.

ADVERTISEMENT

”Am renunțat la Omrani, Petrovic, cu care s-a reziliat înainte de a veni aici. S-a reziliat cu Pedro Justiniano, are o problemă medicală. Așa a fost decizia mea (n.red. să rezilieze cu Billel Omrani), am vorbit cu cei din conducere, le-am spus ce îmi doresc.

Niciunui jucător nu îi convine când nu se mai regăsește în lotul echipei, dar așa cum ne considerăm profesioniști, trebuie să îmi înțeleagă decizia.

ADVERTISEMENT

Nu am nimic personal cu el. Îi doresc să își găsească echipă și să demonstreze ceea ce poate, dar noi avem alte priorități”, a declarat Florin Pîrvu pentru Digi Sport.

Tehnicianul „lupilor” a vorbit și despre achizițiile pe care formația sa vrea să le facă până la reluarea campionatului, prioritatea numărul unu fiind aducerea unui jucător de atac.

ADVERTISEMENT

„Suntem în suferință pe faza ofensivă, vrem să aducem unul sau doi jucători care să vină cu un plus pentru a face concurență și pentru a ne îndeplini obiectivele.

Nu e un secret, dar încă nu s-au definitivat lucrurile cu ei. S-a luat legătura, s-a trimis și un draft de contract. Sunt din afară toți jucătorii care vor veni”, a mai spus Florin Pîrvu pentru sursa citată.

ADVERTISEMENT

Omrani, fără gol marcat în cele șapte partide jucate la Petrolul

Billel Omrani a evoluat în stagiunea trecută la FCSB. Ajuns la roş-albaştrii din postura de jucător liber de contract, după despărţirea de CFR Cluj, atacantul francez nu a impresionat în echipa lui Gigi Becali.

A marcat doar două goluri în sezonul trecut şi patronul FCSB a luat decizia de a nu-i prelungi contractul. În actuala stagiune, Omrani a evoluat în șapte partide pentru Petrolul Ploiești, în SuperLiga și Cupa României, dar nu a reușit niciun gol pentru ”lupii galbeni”.

ADVERTISEMENT