Life

Motivul pentru care Emil Rengle nu mai dansează pe tocuri: “Îmi place foarte mult ce trăiesc acum”

Emil Rengle a dezvăluit motivul pentru care nu mai dansează pe tocuri. Ce se întâmplă cu fostul concurent de la Survivor România 2022.
02.01.2023 | 17:15
Motivul pentru care Emil Rengle nu mai danseaza pe tocuri Imi place foarte mult ce traiesc acum
ADVERTISEMENT

Emil Rengle nu mai dansează pe tocuri de ceva timp și a explicat de ce a luat această decizie. Coregraful a devenit consacrat tocmai datorită acestei pasiuni.

De ce nu mai dansează Emil Rengle pe tocuri

Fostul concurent de la Survivor România 2022 a devenit cunoscut în 2018, atunci când a participat la sezonul opt Românii au talent și a câștigat marele premiu.

ADVERTISEMENT

Anul trecut, dansatorul a intrat din nou în atenția publicului, odată cu participarea la show-ul de supraviețuire de la Pro TV, din care a fost eliminat după aproape două luni.

După ani la rând în care a dansat pe tocuri, coregraful a decis să renunțe la această pasiune. Decizia a venit după ce s-a întors acasă de la Survivor România.

ADVERTISEMENT

Tânărul a declarat, în cadrul unui interviu, că a descoperit altă latură a sa. În plus, Emil Rengle este mulțumit de lucrurile care se întâmplă în viața lui în această perioadă.

Emil Rengle a mai spus că a dansat foarte puțin în 2022.

“Nu mai dansez pe tocuri. Încă din emisiunea în care am fost în junglă am renunțat, este o perioadă extrem de frumoasă din viața mea, în care îmbrățișez total o altă parte din mine.

ADVERTISEMENT

Oricum, m-am jucat toată viața, atât cu viața, cât și cu energiile feminine, masculine, am încercat să mă descopăr și îmi place foarte mult ce trăiesc acum.

Nu zic că nu se va mai întâmpla, că nu mă întorc, dar anul acesta am dansat cel mai puțin din viața mea. Mi-e dor.”, a explicat Emil Rengle pentru ego.ro.

ADVERTISEMENT

De asemenea, Emil Rengle a mai spus că se gândește să predea cursuri de dans. Există multe persoane cărora le-ar plăcea să învețe să danseze ca el.

“Ba da (n.r. există oameni care își doresc să învețe să danseze de la el). Îmi e foarte dor de acei oameni și vreau să mă reconectez cu ei, astfel că o să urmeze.”, a mai spus el pentru aceeași sursă.

Emil Rengle a fost concurent și la America’s Got Talent

În urmă cu trei ani, Emil Rengle a participat la America’s Got Talent, acolo unde recunoaște că a fost intimidat de Simon Cowell, unul dintre membrii juriului.

Dansatorul privește această experiență ca pe una pozitivă, din care a avut ce învăța.

“Intimidant aș putea să spun. A fost un vis devenit realitate. A fost copleșitor. Clar mi-a umplut bagajul de experiențe cu un lucru pe care mi l-am dorit de foarte mult timp.

Eu o privesc ca pe o experiență extrem de pozitivă. Da, cu siguranță, discuțiile și feedback-urile au fost foarte lungi și reale. (…)

Ba da (n.r. i-a fost frică de Simon Cowell). Energia s-a simțit. A simțit frica mea, m-a luat și m-a întors pe dos”, a mai povestit Emil Rengle pentru sursa menționată.

În plus, feedback-ul pe care l-a primit a fost mult mai lung, însă la TV s-a difuzat doar o parte, pentru a corespunde formatului emisiunii.

ADVERTISEMENT