Life

Program Mireasa – Ritmul inimii. Când poate fi urmărită emisiunea de la Antena 1

Așteptarea a luat sfârșit! Show-ul matrimonial a revenit la Antena 1, cu un nou sezon. Când va fi difuzată emisiunea prezentată de Simona Gherghe?
22.01.2024 | 21:39
Program Mireasa  Ritmul inimii Cand poate fi urmarita emisiunea de la Antena 1
Program Mireasa - Ritmul inimii. Show-ul matrimonial a revenit cu sezonul 9/sursa foto: facebook, colaj: fanatik
ADVERTISEMENT

Program Mireasa – Ritmul inimii. Reality-show-ul matrimonial Mireasa a revenit la tv cu un nou sezon la Antena 1. Emisiunea prezentată de Simona Gherghe a avut premiera pe 22 ianuarie, de la ora 14.00.

Program Mireasa – Ritmul inimii. Show-ul matrimonial a revenit cu sezonul 9

Emisiunea Mireasa – Ritmul inimii a revenit pe micile ecrane cu sezonul numărul 9. Show-ul prezentat de Simona Gherghe a avut premiera pe 22 ianuarie 2024, la Antena 1. În primul episod al noului sezon, Simona Gherghe i-a întâmpinat pe noii concurenți, care s-au înscris pentru a-și găsi jumătatea.

ADVERTISEMENT

Materialele video de prezentare ale concurenților au fost filmate într-o locaţie de vis din Poiana Braşov și au fost difuzate în premieră pe 22 ianuarie, la Antena 1, după Observator. Așadar, telespectatorii care sunt interesați de programul de la Mireasa – Ritmul inimii, trebuie să știe că noul sezon va fi difuzat cinci zile pe săptămână, de luni până vineri, începând cu ora 14.00, scrie a1.ro.

Mesajul transmis de Simona Gherghe

Și în acest sezon, Simona Gherghe este pregătită să-i cunoască îndeaproape pe noii concurenți, dornici să-și scoată la înaintare toate atuurile pentru a-și găsi sufletul-pereche.

ADVERTISEMENT

„A fost o vacanţă lungă şi frumoasă, dar abia aşteptăm să ne întoarcem cu un nou sezon! Cel mai iubit şi mai popular reality-show matrimonial a ajuns la cel de-al nouălea sezon, iar concurenţii sunt pregătiţi să-şi asculte ritmul inimii şi să trăiască cea mai faină experienţă din viaţa lor.

Venim cu o mulţime de surprize şi cu un record în ceea ce priveşte prezenţa mamelor în emisiune: nu mai puţin de 8 mame spun «prezent» alături de băieţii lor în Casa Mireasa.

ADVERTISEMENT

Mai exact, toţi băieţii români vin însoţiţi de mame. Pentru cel de-al nouălea concurent, păstrăm misterul până la premieră. Le mulţumim telespectatorilor pentru fidelitate şi îi aşteptăm să ne fie alături, de luni până vineri, de la ora 14.00, la Antena 1”, a fost și mesajul transmis de Simona Gherghe, înainte de debutul sezonului 9 Mireasa.

Cine a câștigat sezonul 8 Mireasa

În 2023, marii câștigători ai show-ului matrimonial de la Antena 1, Mireasa, sezonul 8, au fost Ioana și Marius. Pe locul doi s-au clasat Ana și Daniel, iar locurile trei, patru și cinci au fost ocupate de alte cupluri din emisiune, precum Madi și Sergiu, Bianca și Robert și Bogdana și Liviu.

ADVERTISEMENT

Ioana și Marius au spus ‘DA’ în finală și au plecat acasă cu premiul cel mare, în valoare de 40.000 de euro. Cu toate că mulți se așteptau ca ei să se despartă, pe rețelele de socializare, Ioana și Marius apar mai fericiți ca niciodată și își fac declarații siropoase de dragoste.

„Dragul meu soț, viața alături de tine este aventura mea preferată deoarece simt în fiecare moment cât de puternică este iubirea noastră, iar împreună suntem de neînvins. Te iubesc !”, a scris Ioana în dreptul fotografiei în care apare alături de soțul ei.

ADVERTISEMENT