Sport

Motivul pentru care Gigi Becali nu va primi înțelegere de la PMB! Ce i-a răspuns Nicușor Dan în litigiul chiriei pentru Arena Națională

Nicușor Dan (52 de ani), primarul Municipiului București, a avut un răspuns ferm pentru Gigi Becali (63 de ani), după cuvintele dure lansate la adresa acestuia.
23.02.2022 | 16:10
Motivul pentru care Gigi Becali nu va primi intelegere de la PMB Ce ia raspuns Nicusor Dan in litigiul chiriei pentru Arena Nationala
Nicușor Dan (52 de ani), primarul Municipiului București, a avut un răspuns ferm pentru Gigi Becali (63 de ani), după cuvintele dure lansate la adresa acestuia
ADVERTISEMENT

Primăria Municipiului București a câștigat procesul cu FCSB, intentat după ce clubul patronat de Gigi Becali nu a achitat chiria pentru 15 meciuri disputate pe stadionul „Arena Națională”. Formația bucureșteană are de plătit 1.056.969 de lei, potrivit GSP.

Ce i-a răspuns Nicușor Dan lui Gigi Becali în litigiul chiriei pentru Arena Natională

Nicușor Dan confirmă faptul că FCSB a pierdut procesul cu Primăria Capitalei și susține că, dacă au existat anumite înțelegeri, în trecut, între formația bucureșteană și Administrația Lacuri Parcuri și Agrement București (ALPAB), nu s-au făcut în mod juridic.

ADVERTISEMENT

„Hotărârea prin care ALPAB, administrație a municipalității bucureștene, trebuie să primească 1 milion de lei de la FCSB pentru utilizarea Arenei Naționale a rămas definitivă și va fi executată de ALPAB.

FCSB pretinde că au existat înțelegeri între municipalitate și FCSB pentru compensarea acestor sume cu lucrări la gazon, dar astfel de înțelegeri, dacă le-a făcut cineva în trecut, nu au implicat juridic ALPAB. Administrația se face cu acte și contracte, nu cu vorbe”, a scris Nicușor Dan, pe Facebook.

ADVERTISEMENT

Gigi Becali: „Săracul, Dan. Nu trebuie lăsat acolo!”

Gigi Becali a vorbit în termeni duri despre primarul Nicușor Dan, susținând că trebuie să fie înlăturat de la șefia Capitalei. În plus, acesta spune că va face recurs și va accepta decizia finală a Instanței.

„Nu avem, mă, bani datorați! Noi am convenit cu Primăria și am zis «Uite, dăm bani pentru gazon și scădem din chirie». Nu aveau bani de gazon. Și acum nu vor să se mai țină de cuvânt!

ADVERTISEMENT

Ce să vorbești, mă? Ce să vorbești? El, săracul, Dan… Nici nu vreau să mai fac păcat. Ce să facem? Săracul Dan, el nu știe, săracul. El nu trebuie lăsat acolo! Trebuie să se ducă acolo unde poate el. Ce știe el? El nu poate, mă, săracul. Nu poate. Lumea care l-a pus a greșit. El nu poate. Nu vedeți că nu poate? El nu poate! 

O să facem recurs. Nu se face recurs? Facem și vedem ce zice Instanța. Avem dreptul la recurs. Și gata. Vom respecta ce zice Instanța. Dacă judecătorul zice să plătim, vom plăti. Ce să facem? Mai poți face ceva? E drept, nu e drept, dacă judecătorul zice să plătim, noroc și la revedere. Plătim!”, a declarat Gigi Becali, pentru GSP.

ADVERTISEMENT

Motivul pentru care Gigi Becali nu va primi înțelegere de la PMB

În vara lui 2017, Gigi Becali s-a implicat, din punct de vedere financiar, la înlocuirea gazonului de pe stadionul „Arena Națională”. La acel moment, Latifundiarul din Pipera anunța că a ajuns la o înțelegere cu Primăria Capitalei, prin care să ofere 200.000 de euro pentru înlocuirea gazonului, urmând ca suma să fie scăzută din chiria pe care FCSB o achită.

Având în vedere înțelegerea dintre cele două părți, FCSB nu a plătit chiria pentru 15 meciuri disputate pe stadionul „Arena Națională”. Însă, după ce Nicușor Dan a devenit primarul Capitalei, PMB a dat în judecată formația roș-albastră și a avut câștig de cauză de două ori.

Trebuie menționat că, în 2017, când PMB și FCSB au încheiat înțelegerea, primarul Capitalei era Gabriela Firea, fina lui Gigi Becali.

  • 2 este locul ocupat de FCSB în Casa Pariurilor Liga 1

  • (P) Cota BETANO pentru FCSB – Farul: 2,18 este cota pentru „peste 2,5 goluri”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT
Tags: