Fotbal international

Motivul pentru care Nicolae Stanciu nu a jucat în ultima etapă din Cehia! Drama din familia fotbalistului: soţia sa a pierdut sarcina. Românul a primit și o veste bună

17.12.2019 | 10:38
Motivul pentru care Nicolae Stanciu nu a jucat in ultima etapa din Cehia Drama din familia fotbalistului sotia sa a pierdut sarcina Romanul a primit si o veste buna
ADVERTISEMENT

UPDATE, 17 decembrie, 10:45 / S-a aflat de ce a absentat Nicolae Stanciu din ultima etapă de campionat! Presa din Cehia a dezvăluit că soţia fotbalistului a pierdut sarcina în aceste zile, conform unor surse apropiate de jucătorul român.

De altfel, şi oficialii Slaviei Praga au comentat absenţa din weekend: “Victoria a fost pentru tine, Nico! Suntem alături de tine”, a spus Tomas Syrovatka, vicepreşedintele clubului.

ADVERTISEMENT

Totuși, jurnaliștii cehi anunță și o veste bună pentru Stanciu. Românul va primi o mărire de salariu importantă!


Ştirea iniţială, 16 decembrie

Nicolae Stanciu nu a fost în lotul Slaviei pentru meciul din etapa a 20-a din Cehia, iar motivul este legat de problemele familiale. Internaționalul român a fost invoit de club pentru a fi alături de soția sa, internată în spital.

ADVERTISEMENT

Stanciu, alături de soție în spital

Nicolae Stanciu a fost unul dintre jucătorii de bază de la Slavia Praga în acest sezon, iar neincluderea sa în lotul pentru meciul cu Ceske Budejovice, din runda a 20-a, a surprins.

La mai puțin de 24 de ore de la terminarea partidei, câștigată de Slavia cu 4-1, Stanciu a postat pe contul de Instagram o fotografie în care apare alături de soția sa, internată în spital.

ADVERTISEMENT

Stanciu a revenit în România în aceste zile, pentru a fi alături de soția sa, care se află la un spital din Cluj din cauza unor probleme de sănătate. Andreea Stanciu a postat pe Instagram inițial fotografia în care apare alături de internațional român, cu mesajul: „Cele mai grele zile din viața noastră”.

Nicolae a distribuit fotografia și pe pagina personală, alături de cuvintele: „Ești toată viața mea”. Președintele Slaviei a confirmat problemele familiale cu care se confruntă internaționalul român, declarând că echipa îi dedică victoria cu Budejovice lui Stanciu.

ADVERTISEMENT
Postarea lui Nicolae Stanciu. Sursă Foto: Instagram
Postarea lui Nicolae Stanciu. Sursă Foto: Instagram

Sezon de Champions League pentru Nicolae Stanciu

Slavia, campioana en-titre a Cehiei, a trecut de play-off Champions League, unde a întâlnit-o pe CFR Cluj, și a obțintu calificarea în grupe. Echipa din Praga a fost lovită de ghinion la tragerea la sorți, fiind repartizată în grupa F, alături de Barcelona, Borussia Dortmund și Inter Milano.

Cu Stanciu titular în fiecare meci, Slavia a reușit să obțină două puncte în grupă, după egaluri la Milano și Barcelona, și a terminat pe locul patru.

În acest sezon de campionat, Nicolae Stanciu a jucat în 16 partide pentru Slavia șia reușit să marcheze două goluri și să-și servească decisiv coechipierii în patru rânduri.

ADVERTISEMENT