Sport

Mutare de ultimă oră în Liga 1. Gabi Tamaș a făcut primul transfer la FC Voluntari. Exclusiv

FANATIK a aflat că noul președinte al clubului FC Voluntari, Gabi Tamaș, a realizat primul său transfer după numirea în funcție la gruparea ilfoveană.
23.06.2021 | 15:39
Mutare de ultima ora in Liga 1 Gabi Tamas a facut primul transfer la FC Voluntari Exclusiv
ADVERTISEMENT

Din informațiile FANATIK, fostul internațional l-a adus la echipă pe mijlocașul Lorand Fulop, al căruit contract cu formația maghiară Puskas Academy s-a încheiat în această vară.

Jucătorul în vârstă de 23 de ani a evoluat în sezonul precedent sub formă de împrumut la Sepsi OSK Sfântu Gheorghe.

ADVERTISEMENT

FC Voluntari, primul transfer din era Gabi Tamaș

Abia numit în funcția de președinte la FC Voluntari, Gabi Tamaș a reușit transferul lu Lorand Fulop, FANATIK aflând că jucătorul a semnat un contract pe două sezoane cu gruparea ilfoveană.

Fotbalistul născut la Târgu Mureș a debutat în fotbalul mare la Sepsi OSK Sfântu Gheorghe, dar a fost cedat de tânăr la FC Botoșani. După trei sezoane în Moldova, Valeriu Iftime l-a vândut pe Fulop în Ungaria, la Akademia Puskas.

ADVERTISEMENT

FANATIK a anunțat în exclusivitate la acel moment că suma de transfer pe care o vor primii moldovenii pentru fotbalist este de 700.000 de euro.

Lorand Fulop nu a convins la Sepsi

Din păcate, mijlocașul român nu a reușit să se impună la formația din prima ligă din Ungaria și după doar șase luni a fost împrumutat la Sepsi OSK Sfântu Gheorghe.

ADVERTISEMENT

În ultimul an și jumătate petrecut la formația patronată de Laszlo Dioszegi, Lorand Fulop a jucat 36 de meciuri în Liga 1 și a marcat șapte goluri.

În ciuda faptului că a fost un jucător important pentru antrenorul Leo Grozavu, clubul covăsnean a decis să nu continue cu el și astfel FC Voluntari a profitat de faptul că Fulop își încheia înțelegerea cu Puskas Academy și l-a adus gratis.

ADVERTISEMENT

FC Voluntari, cantonament în Austria

Mijlocașul Lorand Fulop va pleca alături de noii săi coechipieri într-un stagiu de pregătire în Austria, în perioada 29 iunie – 6 iulie, acolo unde antrenorul Liviu Ciobotariu va pregăti începerea noului sezon.

Formația ilfoveană va fi cazată la hotelul Konigshof din localitatea Bad Fussing, localitate aflată la granița Austriei cu Germania, și și-a stabilit trei meciuri amicale în acest cantonament.

FC Voluntari va întâlni Ujpest din Ungaria, la 2 iulie, St. Polten din liga a doua austriacă, la 4 iulie, iar în ultimul meci amical vor da piept cu AEL Limassol din Cipru, la 5 iulie.

ADVERTISEMENT