Life

N-o să vă vină să credeți! Care a fost primul job al Monicăi Bârlădeanu și ce trucuri a folosit pentru a fi angajată

13.08.2020 | 17:34
No sa va vina sa credeti Care a fost primul job al Monicai Barladeanu si ce trucuri a folosit pentru a fi angajata
Care a fost primul job al Monicăi Bârlădeanu și ce trucuri a folosit pentru a fi angajată
ADVERTISEMENT

Monica Bârlădean este una dintre cele mai apreciate și iubite actrițe din România. Și-a construit o carieră frumoasă, un nume respectabil și nu duce lipsă de nimic. Viața ei, însă, nu a fost mereu așa.

Adolescența ei a fost destul de dificilă, nici nu a prea simțit ce înseamnă acea vârstă, pentru că a fost nevoită să renunțe la micile plăceri ca să contribuie la cheltuielile casei. Familia ei o ducea greu cu banii.

ADVERTISEMENT

S-a angajat ospătăriță la un restaurant, iar când a câștigat primii bani, s-a simțit utilă. Nici nu poate explica senzația. Era ceva extraordinar pentru ea. Însă, ca să primească jobul, a apelat la mici trucuri.

Unde a lucrat prima dată Monica Bârlădeanu și cum a fost angajată

A rămas orfană de tată de mică, fapt care i-a îngreunat traiul. Mama era educatoare și salariu nu era suficient încât să poată suporta toate cheltuielile casei, plus trei copii care aveau nevoie și dorințe.

ADVERTISEMENT

„Familia mea avea o situaţie foarte precară financiar. Tatăl meu murise, mama era educatoare, eram trei copii acasă. La 16 ani, mai exact în vara din clasa a 10-a, am vrut să contribui şi să îmbunătăţesc cumva situaţia noastră.

Şi atunci m-am angajat ospătăriţă la o terasă, lângă gară. Lucram 24 cu 48. Când eşti ospătar eşti în picioare tot timpul. Nopţi nedormite şi mi-a plăcut foarte tare, ţin minte prima senzaţie pe care am avut-o în momentul în care am câştigat primii bani, care erau din bacşiş, nu era salariu.”, a declarat Monica pentru click.ro.

ADVERTISEMENT

Avea doar 16 ani când a luat decizia de a se angaja, iar șansele să obțină un loc de muncă erau aproape zero. Nimeni nu se încumeta cu minori. Dar pentru că își dorea foarte tare să lucreze, a găsit soluția salvatoare.

„Mi-am dat seama că nu o să mă accepte niciodată dacă le spun că am 16 ani, aşa că mi-am pus un creion dermatograf maro pe buze, ceva de o vulgaritate incredibilă, dar care mi-a adăugat nişte ani, şosete în sutien şi le-am zis că am 18 ani.

ADVERTISEMENT

Aşa am lucrat acolo două veri!”, a povestit Monica Bârlădeanu.