Sport

Nadia Comăneci și Elisabeta Lipă, entuziasmate după victoria Simonei Halep la TAS: ”E mare lucru să duci o asemenea luptă”

Simona Halep a scăpat de supendare, după ce Tribunalul de Arbitraj Sportiv a decis reducerea pedepsei de la patru ani la nouă luni.
05.03.2024 | 21:19
Nadia Comaneci si Elisabeta Lipa entuziasmate dupa victoria Simonei Halep la TAS E mare lucru sa duci o asemenea lupta
Nadia Comăneci și Elisabeta Lipa, entuziasmate dupa victoria Simonei Halep la TAS. foto: Inquam Photos
ADVERTISEMENT

Simona Halep a primit un verdict favorabil din partea Tribunalului de Arbitraj Sportiv de Lausanne. Suspendarea primită de tenismenă a fost redusă de la 4 ani la 9 luni.

Nadia Comăneci a avut un mesaj pentru Simona Halep: ”Abia aștept”

Nadia Comăneci a publicat pe rețelele de socializare un mesaj pentru Simona Halep, imediat după ce sportiva a aflat că poate să revină pe terenul de tenis.

ADVERTISEMENT

„Era și timpul! Simona Halep se poate întoarce pe teren după ce suspendarea de 4 ani a fost redusă. Abia aștept să o revăd pe teren”, a scris Nadia Comăneci.

Elisabeta Lipă: ”Așteptăm să redevină Simona pe care o știm toți”

Elisabeta Lipă s-a arătat extrem de fericită pentru verdictul primit de Simona Halep și așteaptă să o urmărească din nou într-un meci oficial pe sportivă.

ADVERTISEMENT

“Sunt extrem de bucuroasă de această veste. Mă bucur nespus că a reuşit şi şi-a demonstrat nevinovăţia după atâta timp. Acum să vedem cum îi dau ei tot stresul şi toată energia pe care şi-a consumat-o de la începutul acestui caz.

Este clar o victorie uriaşă a Simonei Halep şi a sportului românesc. Dar în primul rând a ei, pentru că ea a fost cea care a trecut prin această luptă. E mare lucru să duci o asemenea luptă şi să o câştigi.

ADVERTISEMENT

De abia aştept să o văd din nou pe terenul de tenis, ca toţi românii de altfel. Pentru că e clar că ea de mâine poate să joace din nou tenis dacă noua sancţiune este de 9 luni.

Ea e suspendată de mult timp, de doi ani şi ceva cred. Au trecut cele 9 luni. Deci aşteptăm să o vedem din nou pe teren şi să redevină acea Simona Halep pe care o ştim toţi”, de declarat Elisabeta Lipă pentru Agerpres.

ADVERTISEMENT