Life

Naomi, iubita lui Florin Ristei, clip incendiar pe Instagram. Incredibil cum l-a filmat pe juratul X Factor

20.11.2020 | 14:22
Naomi iubita lui Florin Ristei clip incendiar pe Instagram Incredibil cum la filmat pe juratul X Factor
Naomi, iubita lui Florin Ristei, clip incendiar pe Instagram. Incredibil cum l-a filmat pe juratul X Factor. Colaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Florin Ristei și Naomi Hedman nu își mai ascund relația și postează tot mai des pe rețelele de socializare fotografii și videoclipuri în care apar împreună. Recent, Naomi și-a filmat partenerul într-o ipostază incendiară și l-a postat pe Instagram, spre surprinderea fanilor. 

Concurenta de la X Factor se afla în mașina partenerului ei, iar acesta a început să fredoneze o melodie. Nimic neobișnuit până aici, însă melodia aparține unui gen cu care Florin Ristei nu este tocmai obișnuit.

ADVERTISEMENT

Iubita lui nu a stat pe gânduri și l-a filmat imediat, pentru ca fanii ei și ai artistului să vadă cum se distrează cei doi atunci când sunt pe drum.

Naomi, iubita lui Florin Ristei, clip incendiar pe Instagram. Incredibil cum l-a filmat pe juratul X Factor

Naomi Hedman și Florin Ristei par să formeze un cuplu de ceva timp, însă niciunul dintre ei nu a făcut vreo declarație în acest sens. Cu toate acestea, fotografiile și filmulețele pe care le postează le dau de înțeles fanilor că relația dintre ei nu este doar una profesională, ci una de iubire.

ADVERTISEMENT

Surprinși tot mai des în ipostaze de cuplu, Florin Ristei și Naomi nu se mai ascund și au tot mai multe postări care dau de înțeles că ar forma un cuplu. Se pare că juratul de la X Factor a ales bine, pentru că iubita lui are o reputație destul de bună în Marea Britanie, acolo unde este stabilită. Frumoasa brunetă are un anturaj din care fac parte și alte vedete, printre care Nicki Minaj.

Naomi Hedman l-a filmat pe jurat în timp ce se aflau în mașină și se relaxau ascultând muzică. Nu orice fel de muzică, ci un un gen mai “diferit” de stilul lui Florin Ristei, dacă se poate spune așa. Fanii au avut ocazia de a-l vedea în ipostaze unice, pentru că nu apare așa de obicei.

ADVERTISEMENT

Florin Ristei fredona o melodie aparținând genului manelelor, spre amuzamentul lui Naomi, care râdea copios de pe locul pasagerului. Bruneta l-a filmat și l-a pus pe InstaStory pentru a împărtăși cu fanii momentele lor de distracție. În filmulețele postate de modelul britanic se poate vedea clar cât de relaxat era juratul emisiunii de la Antena 1.

“Nu-l credeți atunci când spune că urăște manelele. Serios, nu-l credeți!”, a scris Naomi.

Naomi l-a filmat pe Florin Ristei în ipostaze incendiare
Naomi l-a filmat pe Florin Ristei în ipostaze incendiare. Sursa foto: Instagram/ Colaj: Fanatik

Cel mai probabil, fanii au fost șocați să-l vadă pe jurat în asemenea ipostaze, însă cert este că au fost mai mult amuzați de aceste imagini.

ADVERTISEMENT

Naomi Hedman a participat la un reality show din Marea Britanie, “Ex on the Beach”, însă a devenit cunoscută cu ajutorul carierei de fotomodel. Se pare că frumoasa britanică vrea să fie și cântăreață, dat fiind că a participat la show-ul muzical de talente.

Deși este tot mai apropiată de Florin Ristei, Naomi se află în echipa Deliei Matache în cadrul emisiunii X Factor.

ADVERTISEMENT