ADVERTISEMENT
Life

Florin Ristei și iubita lui, Naomi, în cea mai intimă ipostază de până acum. Ce fotografie a apărut cu ei

Autor: Dan Suta | 19.11.2020 | 11:03
Florin Ristei și iubita lui, Naomi, în cea mai intimă ipostază de până acum. Ce fotografie a apărut cu ei
Florin Ristei și Naomi formează unul din cele mai exotice cupluri ale momentului. Foto: Instagram

Florin Ristei și Naomi de la X Factor nu se mai ascund. Cântărețul și juratul emisiunii de la Antena 1 pare să fie topit după concurenta englezoaică, iar imaginea pe care a postat-o pe contul său de Instagram vorbește de la sine.

ADVERTISEMENT

Muzicianul a postat o fotografie la secțiunea Instastory de pe rețeaua de socializare în care butonează telefonul mobil, în timp ce partenera lui pune piciorul peste el, presupunem, îmbrăcată foarte lejer, căci în afară de șosete nu se vede nimic în imagine.

Aceasta e cea mai fierbinte ipostază în care au fost văzuți cei doi de când Florin a lăsat să se înțeleagă că Naomi Hedman este noua lui ”prietenă specială”.

Florin Ristei și Naomi Hedman, imagine din intimitate

Cei doi nu au vorbit până acum despre această relație, însă pozele pe care le postează din ce în ce mai des Ristei nici nu au nevoie de vreo declarație în plus. Este clar că tinerii trăiesc o frumoasă poveste de amor.

ADVERTISEMENT

Despre iubita lui Florin Ristei, site-ul nostru a mai scris recent. Pantera de la X Factor România, calificată în etapa următoare în echipa Deliei Matache, este destul de cunoscută în Marea Britanie, de unde provine.

Domnișoara Hedman a participat în UK într-un reality-show de mare audiență, „Ex on the beach”, un fel de Insula iubirii, dar într-o variantă mult mai îndrăzneață, dacă înțelegeți ce vrem să spunem.

florin ristei
Florin Ristei și Naomi trăiesc o poveste de iubire ca în adolescență. Foto: Instastory Ristei

Iubita juratului de la X Factor face bani din modelling, pe lângă muzică

Naomi nu este doar un personaj de reality-show și mai nou, o cântăreață cu un viitor destul de promițător, ci și fotomodel.

ADVERTISEMENT

În afară de cântări și prezența în anumite emisiuni, Naomi face bani frumoși din promovarea, ca model, a unor mărci de haine precum cele de la Nissa.

Pe contul ei de Instagram, de pildă, Naomi postează des fotografii în ținute care mai de care mai spectaculoase ale unor branduri renumite, fiind unul din ele mai căutate manechine autohtone.

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut revista SuperEuro
  • SuperEuro, cea mai tare revistă glossy dedicată Euro 2020
  • SUPEREURO: 164 de pagini premium, la doar 10 lei!