Fotbal intern

Narcis Răducan critică sistemul de la CSA Steaua: „Organizare ca la Old Boys. Nu au legătură cu fotbalul profesionist”

03.06.2019 | 22:12
Narcis Raducan critica sistemul de la CSA Steaua Organizare ca la Old Boys Nu au legatura cu fotbalul profesionist

CSA Steaua a ratat promovarea în Liga a 3-a pentru al doilea sezon consecutiv, iar Marius Lăcătuș și-a anunțat luni demisia din funcția de antrenor principal al echipei. 

Narcis Răducan critică sistemul de la CSA Steaua

Printre numele vehiculate să lucreze în cadrul clubului în viitorul apropiat apare și cel al lui Narcis Răducan. Răducan spune că nimeni de la CSA nu l-a contactat, însă a stat de vorbă cu suporterii din Peluza SUD. Totuși, fostul manager de la FCSB, CFR Cluj Pandurii sau Unirea Urziceni crede că sistemul administrativ de la Steaua nu este unul propice performanței în fotbal.

„Undeva trebuie să ajung, important e să fie roș-albastru. Nu am vorbit cu nimeni de la CSA, dar m-au sunat cei de la Peluza SUD. Nu agreez sistemul fără conducere tehnică. E tot mai greu pentru un antrenor să se descurce singur. Indiferent dacă voi fi eu sau va fi altcineva, echipa are nevoie de o structură profesionistă în conducere.

Mie CSA mi-a dat impresia de o echipă organizată la nivel de Old Boys, unde joc eu duminica. Nu s-a luat modelul Rapid. Sunt mii de oameni care așteaptă rezultate. Trebuie să ai resurse umane pregătite. Sunt multe detalii care nu au legătură cu fotbalul profesionist acolo” – a spus Narcis Răducan la Digisport.

Carmen București a învins Steaua cu 1-0 în meciul decisiv din play-off, iar acum va juca împotriva lui Ulmu barajul de promovarea în Liga a 3-a. Anul trecut, Steaua a pierdut meciul decisiv cu Rapid.

După meciul pierdut împotriva lui Carmen, fanii steliști au răbufnit, intrând pe teren și luându-se la bătaie cu stewarzii. Apoi, ultrașii le-au cerut jucătorilor de la CSA tricourile.

Tags: