Life

Natalia Mateuț, despre iubitul DJ și viața bogaților: “Lumea unde banii contează foarte mult este grea, obositoare și nu te împlinește”

Natalia Mateuț trăiește o frumoasă poveste de dragoste de mai bine de un an cu DJ Mahony, dar ce planuri are? Ce spune prezentatoarea despre lumea bogaților.
26.05.2022 | 12:50
Natalia Mateut despre iubitul DJ si viata bogatilor Lumea unde banii conteaza foarte mult este grea obositoare si nu te implineste
Natalia Mateuț, despre fițe, bani și iubit. Cum e lumea bogaților. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Prezentatoarea de la Antena Stars este fericită și împlinită de când și-a găsit actualul iubit, mărturisind că în trecut a fost văzută ca un trofeu de foștii parteneri de viață. Vedeta recunoaște că bărbații o doresc pentru numele pe care-l poartă.

Natalia Mateuț, despre fițe și bani. Cum e lumea bogaților

Natalia Mateuț face parte dintr-un cerc cu fițe și haine mereu în trend, însă spune că lumea aceasta poate fi obositoare uneori. Prezentatoarea de la Antena Stars susține că trebuie să fie mereu atentă la imaginea pe care o afișează.

ADVERTISEMENT

„Oamenii contează mai mult, fițele mai mult, să fii bine îmbrăcat, să ai accesorii frumoase, hainele la modă, să fii mereu acolo în top este foarte obositor de multe ori. Și de multe ori cedezi și ți-ai dori să nu mai faci nimic.

De multe ori am făcut eforturi să fiu, să arăt  într-un fel. Să fiu îmbrăcată într-un fel, și de multe ori mi-am dat seama că nu asta mă face neapărat fericită. Și că aceste chestii sunt super pasagere și foarte obositoare. Așa că e cu dus și întors.

ADVERTISEMENT

Lumea unde banii contează foarte mult este o lume grea, obositoare și nu te împlinește foarte tare. La un moment dat, îți dai seama de treaba asta!”, a declarat șatena pentru ciao.ro.

Natalia Mateuț, fericită alături de partenerul de viață. Prezentatoarea are planuri de nuntă?

Natalia Mateuț are numai aprecieri pentru partenerul de viață, care este un DJ foarte cunoscut din țara noastră. De asemenea, frumoasa șatenă înțelege foarte bine domeniul în care activează iubitul, cu care are o relație sentimentală excelentă.

ADVERTISEMENT

Ne prinde bine și faptul că de multe ori e plecat și ni se face dor unul de altul. Și ne ințelegem foarte bine. Momentan ne bucurăm de prezent și de relația frumoasă pe care o avem și sigur mai avem multe lucruri de făcut și de trăit împreună dar, da, de ce nu?

Adică când iubești un om, clar te gândești și la un viitor cu el. Nu exclud și nu excludem ideea unui viitor împreună, dar  le luăm așa, pas cu pas, nu e  ceva bătut în cuie, discutat și planificat!

ADVERTISEMENT

Pur și simplu suntem doi tineri, doi oameni care se iubesc și care iau viața așa cum vine. Suntem ok! Chiar trăiesc un moment  frumos, personal al vieții mele  și mă bucur de el!”, a mai spus vedeta.

ADVERTISEMENT