Life

Naty, sora lui Mircea Badea, avertisment pentru românii care vor să viziteze Italia: “Sunt jafuri la drumul mare”

Naty, sora lui Mircea Badea, avertisment important pentru românii care vor să viziteze Italia. Turiștii trebuie să fie foarte atenți.
25.04.2024 | 14:20
Naty sora lui Mircea Badea avertisment pentru romanii care vor sa viziteze Italia Sunt jafuri la drumul mare
Naty, sora lui Mircea Badea, locuiește în Italia din 2021. Sursa foto: Instagram/Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Sora lui Mircea Badea, Naty, a lansat un avertisment dur pentru românii care vor să meargă în Italia, unde este stabilită de trei ani. În ultima perioadă, au avut loc mai multe jafuri în orașele populare.

Ce i-a avertizat, Naty, sora lui Mircea Badea, pe românii care vor să viziteze Italia

Din 2021, Naty Badea, corespondent la Antena 3, s-a mutat în Italia, aproape de Veneția. Mai exact, aceasta locuiește la Mestre, un oraș cu o populație de aproximativ 90.000 de locuitori.

ADVERTISEMENT

Sora lui Mircea Badea a vorbit sincer despre viața în Italia și provocările din această țară. Aceasta și-a dorit foarte mult să locuiască în Italia și venea adesea în vacanță aici, dar acest lucru nu înseamnă că totul este roz.

Pe rețelele de socializare, Naty Badea a postat, de-a lungul timpului, clipuri video care îi inspirau pe românii care voiau și ei să meargă în vacanță sau să se mute în Italia.

ADVERTISEMENT

Naty Badea le-a transmis urmăritorilor un mesaj important. Aceasta i-a avertizat pe cei care vor să viziteze Italia să fie atenți, deoarece infracționalitatea a crescut destul de mult.

În ultima perioadă, au avut loc numeroase jafuri, chiar și în timpul zilei. Turiștii  care vor să meargă la Roma sau la Milano sunt îndemnați să nu ia cu ei lucruri de valoarea.

ADVERTISEMENT

“Vreau să vă semnalez un fenomen și dacă veniți ca turiști să aveți mare grijă. Infracționalitatea a crescut până la cer, cerul acesta albastru din însorita Italie.

Efectiv sunt jafuri la drumul mare, în plină zi, pe stradă, în magazine, în locuințe. Eu nu am auzit în viața mea atâtea jafuri și furturi câte se întâmplă aici în ultima vreme.

ADVERTISEMENT

La Roma și la Milano, atenție, dacă mergeți în aceste locuri nu vă expuneți nimic de valoare, că e posibil ca pentru un ceas să vă ia cu tot cu mână. Și pe stradă, vorbim”, a spus sora prezentatorului de la Antena 3 CNN pe Instagram.

“Aproape că mi-e frică să ies pe stradă”

Naty Badea a dat exemplu de câteva cazuri în care oamenii au fost jefuiți inclusiv în orașul unde locuiește ea, care nu este unul mare. Unele magazine au fost jefuite, iar unei persoane i s-a furat ceasul chiar pe stradp.

Turiștii trebuie să fie precauți mai ales la Roma, acolo unde hoții de buzunare sunt prezenți la metrou. Autoritățile nu fac nimic în acest sens, după cum a mai spus sora prezentatorului TV.

“Aici, la Mestre, Mestre este un oraș în care locuiesc eu, de 4 străzi cu 5 străzi, adică e un orășel. Aici au fost jefuite un mall, au intrat ăia cu kalasnikoave să jefuiască un magazin de bijuterii.

În centru, de unde îmi luam eu bomboane, adică magazinul în care intram eu, l-au jefuit. Apoi, patronului unei cofetării la care mâncam eu, pe stradă, i-au luat Rolex-ul de la mână, o domnișoară pe bicicletă.

L-au operat, ca să zic așa, a operat problema, i-au luat ceasul de la mână, l-a și dărâmat pe om, fiind foarte bătrân, a fost foarte afectat. Deci se întâmplă în jurul nostru. În Italia este absolut ceva inimaginabil.

Iar la Milano, Milano este cel mai infracțional, dacă vă duceți aveți mare grijă. Mie aproape că mi-e frică să ies pe stradă de câte se întâmplă și Italia aproape că a devenit un Vest sălbatic al anilor 2024.

La metrou, la Roma, hoții de buzunare sunt la ordinea zilei și n-au ce să le facă, pentru că legile sunt superbe, superbe, v-am mai vorbit despre sistemul juridic”, a mai spus Naty Badea.

ADVERTISEMENT
Greșeala făcută de Duckadam după ce s-a mutat în SUA cu familia: Așa...
Greșeala făcută de Duckadam după ce s-a mutat în SUA cu familia: Așa cum fac toți românii, ce puteam să fac?
Construcțiile la plaja din centrul stațiunii Mamaia, oprite de autorități în ultimul ceas:...
Construcțiile la plaja din centrul stațiunii Mamaia, oprite de autorități în ultimul ceas: „Am impus sistarea de urgenţă a lucrărilor“
BREAKING NEWS! Anunț șoc pentru Gigi Becali! Patronul de la FCSB are din...
BREAKING NEWS! Anunț șoc pentru Gigi Becali! Patronul de la FCSB are din nou mari probleme cu legea! A fost redeschis un dosar mai vechi ce îl vizează pe omul de afaceri din Pipera
Salarii îngheţate şi tăieri la stat. Măsuri dure după ce economia arată tot...
Salarii îngheţate şi tăieri la stat. Măsuri dure după ce economia arată tot mai rău: datoria a depăşit 50% din PIB, iar deficitul e deja peste 3%
Jurnalista care s-a iubit cu Ion Ţiriac, apariţie răvăşitoare pe plajă. Este cu...
Jurnalista care s-a iubit cu Ion Ţiriac, apariţie răvăşitoare pe plajă. Este cu 31 de ani mai tânără decât miliardarul
Wow! Cum arată Loredana Groza, în realitate. Anca Țurcașiu a postat o fotografie...
Wow! Cum arată Loredana Groza, în realitate. Anca Țurcașiu a postat o fotografie cu ea, fără niciun filtru
EUROPA intră în RĂZBOI! Decizia Comisiei Europene privind ÎNARMAREA
EUROPA intră în RĂZBOI! Decizia Comisiei Europene privind ÎNARMAREA
Florin Salam, din nou în mijlocul unui scandal de proporții. De ce este...
Florin Salam, din nou în mijlocul unui scandal de proporții. De ce este acuzat manelistul
Vine vara în România. Vremea se schimbă radical
Vine vara în România. Vremea se schimbă radical
Carmen Harra, anunţul care o va înfuria pe Prodanca. Ce spune de relaţiile...
Carmen Harra, anunţul care o va înfuria pe Prodanca. Ce spune de relaţiile pasagere şi a treia căsătorie
REPORTAJ După ce era să fie asasinat de soacră și soție, Ghiță din...
REPORTAJ După ce era să fie asasinat de soacră și soție, Ghiță din Măscurei, Vaslui, se gândește să divorțeze: „Ce să facă și el, singurel, dacă ea nu mai vine!?”
Câți amanți a avut, în realitate, Regina Maria a României. Cu cine s-a...
Câți amanți a avut, în realitate, Regina Maria a României. Cu cine s-a iubit la Palatul Peleș, chiar în fața angajaților