Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Ne calificăm la Euro?! Discuţii pro şi contra la Fanatik SuperLiga: “Sâmbătă seara ne vom bucura cu toţii”

Naționala României e tot mai aproape de o calificare la EURO 2024, însă pentru aceasta are nevoie de cel puțin un egal cu Israel, în partida de sâmbătă 18 noiembrie.
17.11.2023 | 23:59
Ne calificam la Euro Discutii pro si contra la Fanatik SuperLiga Sambata seara ne vom bucura cu totii
Ne calificăm la Euro?! Discuţii pro şi contra la Fanatik SuperLiga: “Sâmbătă seara ne vom bucura cu toţii”
ADVERTISEMENT

Aflați în studioul FANATIK SUPERLIGA, invitații Bănel Nicoliță, Robert Niță și Florin Gardoș au oferit un pronostic referitor la calificarea naționalei lui Edi Iordănescu. Așa cum era de așteptat, optimismul este la el acasă în România, astfel că nimeni nu concepe ca naționala României să nu se califice la EURO 2024.

Ne calificăm la Euro?! Discuţii pro şi contra la Fanatik SuperLiga

”Eu cred că mâine seară vom fi fericiți! Mai mult, batem și Elveția și terminăm pe primul loc! Dacă ne-am calificat atunci cu Bulgaria, Olanda, am bătut Olanda la Constanța, nu ne dădea nimeni nicio șansă. Olanda toți Real Madrid, Barcelona, Milan. Vom bate și ne vom bucura, atât”, a explicat Bănel Nicoliță.

ADVERTISEMENT

În discuție a intervenit Robert Niță, care s-a amuzat înainte referitor la starea de optimism a colegului său de platou. ”Sigur ai suc? Crezi, dar trebuie să și poți. I-ai bătut pe Olanda pe câmpul ăla, arbitrul asistent avea miopie. Asta zic, trebuie să vezi de detalii, de priceperea selecționerului.

Nea Piți ce a zis, dacă joc pe teren bun, ne întorc ăștia de fac entorsă la gât. Ne calificăm mâine, am mare încredere în băieți, eu zic că vom fi fericiți, vom vorbi despre o familie Iordănescu care face istorie”, a completat Robert Niță. ”Ne calificăm mâine, mă bazez și pe treaba asta”, a explicat și Florin Gardoș.

ADVERTISEMENT

Edi Iordănescu, mesaj special pentru fani înainte de meciul cu Israel

Selecționerul Edi Iordănescu a transmis un mesaj special înainte de partida cu Israel. ”Avem nevoie, mai mult ca oricând, de echilibru și de calm. Pentru că lucrurile foarte bune pe care le-am construit ca echipă în această campanie și poziția pe care ne-am câștigat-o în grupă sunt convins că ne vor ajuta să ne îndeplinim obiectivul, calificarea la EURO 2024.

Fără vreo secundă de teamă, dar înțelegând deplin responsabilitatea pe care o avem, individual și ca echipă, trebuie să oferim cu maturitate și luciditate cea mai bună versiune a noastră. Și o vom face. Așa vom încununa parcursul fără înfrângere cu sărbătoarea pe care o așteaptă toți românii!

ADVERTISEMENT

Știm deja valorile importante care ne-au adus în acest punct fericit: unitatea grupului, spiritul de sacrificiu și lupta totală, necontenită. Potențialul jucătorilor noștri în care, am spus de la bun început, am repetat și o voi face mereu, am o încredere desăvârșită, s-a consolidat. Iar acum, e momentul să devină o certitudine.

Dincolo de pregătirea noastră, de analiza adversarului sau de tactică, astfel de provocări se câștigă cu inima și cu mintea limpede. Fiți convinși că vom da totul în fiecare clipă, ca până acum! Și că inimile românilor de pretutindeni ne vor întări și mai mult! Cu entuziasm și încredere, Edward Iordănescu, Selecționerul echipei naționale de fotbal a României”, a explicat Iordănescu.

ADVERTISEMENT

FANATIK SUPERLIGA, emisiune moderată de Horia Ivanovici, se vede în direct și în exclusivitate pe www.fanatik.ro în fiecare zi de luni, marți și vineri, de la ora 10:30. Nu uitați! Emisiunea FANATIK SUPERLIGA se poate vedea LIVE doar pe home page-ul www.fanatik.ro, iar pentru cei care vor să o revadă, sau nu au reușit să o urmărească în direct, aceasta va fi în premieră de la ora 17:30.

Premiera FANATIK SUPERLIGA va fi disponibilă pe canalul de YouTube Fanatik (nu uita să dai LIKE şi SUBSCRIBE la notificări pentru a fi notificat când porneşte premiera emisiunii), precum și pe pagina Facebook Horia Ivanovici Oficial (nu uita să dai LIKE şi URMĂREŞTE pentru a fi notificat când porneşte premiera emisiunii), dar și pe pagina de Facebook Fanatik nu uita să dai LIKE si URMAREŞTE pentru a fi notificat).

Se califică România la Euro 2024?

ADVERTISEMENT