Life

De ce a menajat-o Nea Mărin pe Adriana Trandafir în sarcinile de la „Poftiți prin țară”: „N-aș vrea s-o forțez”

Nea Mărin a explicat de ce nu i-a dat cele mai grele sarcini actriței Adriana Trandafir în cadrul show-ului „Poftiți prin țară”, difuzat de Antena 1 în locul emisiunii Chefi la cuțite.
22.12.2021 | 11:27
De ce a menajato Nea Marin pe Adriana Trandafir in sarcinile de la Poftiti prin tara Nas vrea so fortez
ADVERTISEMENT

Telespectatorii au observat că Adriana Trandafir a fost scutită la câteva probe de la Poftiți prin țară, în timp ce colegii ei se speteau din greu pentru ca nea Mărin să nu aibă niciun motiv să se plângă.

Amfitrionul show-ului de la Antenă a explicat în episodul de marți, 21 decembrie, motivul pentru care actrița nu a participat la anumite probe.

ADVERTISEMENT

În ediția filmată în Munții Apuseni, nea Mărin a învățat vedetele și localnicii anumite dansuri populare. Fosta concurentă de la Asia Express a privit totul de pe margine. S-a bucurat de joc și voie bună ca observatoare.

Adriana Trandafir, scutită de la anumite probe de nea Mărin

Adevăratul motiv pentru care Adriana a fost menajată de nea Mărin are legătură cu Covidul. Emisiunea respectivă fusese filmată la doar o lună și ceva după ce artista se vindecase de Covid și încă mai avea anumite sechele.

ADVERTISEMENT

Întrucât Adriana obosea mai repede decât ceilalți colegi, nea Mărin a decis ca aceasta să nu participe la fiecare probă.

„Recunosc că eu am fost observator mai mult. În sensul că am învățat pașii”, a explicat Adriana Trandafir la testimoniale.

ADVERTISEMENT

„Ea fiind mai firavă acuma după o lună și jumătate de spital… N-aș vrea s-o forțez, s-o bag, să și danseze, să și cânte, să facă”, a explicat nea Mărin în fața camerelor de luat vederi.

În același episod, Adriana și-a amintit de perioada în care s-a confruntat cu noul coronavirus. În mașină, în drum spre una din casele din vârf de munte dintr-un sat din Apuseni, actrița a povestit că boala a afectat-o foarte tare. A trăit un adevărat infern.

ADVERTISEMENT

Vedete de top în show-ul de la Antenă

Totodată a ținut să mulțumească doctorilor care au avut grijă de ea. A mărturisit că a avut noroc să ajungă pe cele mai bune mâini.

Din noul sezon al emisiunii Poftiți pe la noi fac parte o serie de vedete cunoscute și îndrăgite de telespectatorii Antenei 1.

Pe lângă Adriana Trandafir, nea Mărin i-a luat sub tutela sa și pe Liviu Vârciu, Andrei Ștefănescu, Romică Țociu și Cosmin Seleși.

Show-ul este difuzat de Antena 1 de luni până miercuri de la ora 20:30, imediat după Observator. Ediția din acest an este filmată în mai multe locuri pitorești din România.

 

ADVERTISEMENT