Sport

Nebunie după Dinamo – FC Voluntari! Fotbaliștii au fost apostrofați: „Rușine să vă fie”. Scandal și între suporteri. Video

Fotbaliștii lui Dinamo au fost luați la țintă de suporteri după remiza cu FC Voluntari, scor 1-1. La finalul meciului a existat și un scandal la Tribuna a doua.
26.04.2024 | 22:18
Jucătorii lui Dinamo au lipsit de la întâlnirea cu fanii la finalul meciului cu FC Voluntari. Foto: Fanatik.
ADVERTISEMENT

Dinamo a ajuns la 3 meciuri consecutive fără victorie în play-out-ul SuperLigii. Echipa antrenată de Zeljko Kopic a remizat cu FC Voluntari, scor 1-1, în etapa a 7-a din play-out-ul SuperLigii. La finalul duelului de pe „Arcul de Triumf”, fotbaliștii lui Dinamo au fost taxați de suporteri.

Nebunie după Dinamo – FC Voluntari! Fotbaliștii au fost apostrofați de suporteri: „Rușine să vă fie”

Dinamo a rămas pe locurile direct retrogradabile. Deși aveau nevoie de victorie, „câinii” au smuls doar un egal cu FC Voluntari pe propriul teren. Cei peste 6.200 de suporteri au înghețat în minutul 90+5, când Daniel Florea a fost aproape să marcheze golul victoriei pentru ilfoveni.

ADVERTISEMENT

La finalul meciului, suporterii lui Dinamo au pornit atacurile la adresa fotbaliștilor. “Ruşine să vă fie”, au scandat la unison fanii „alb-roșiilor”. „Jucători de serie B, vă rupem picioarele”, „Nu meritați tricoul roșu să-l purtați”, au mai fost două dintre scandările suporterilor lui Dinamo.

Nu au lipsit nici huiduielile la adresa jucătorilor lui Dinamo. Andrei Nicolescu, administratorul special din Ștefan cel Mare, a fost și el „înțepat” la duelul cu FC Voluntari prin programul de meci.

ADVERTISEMENT

Fotbaliștii lui Dinamo nu au mai venit la întâlnirea cu fanii. Premieră în acest sezon

Pentru prima oară în acest sezon, fotbaliștii lui Dinamo nu au mers la „tradiționala” întâlnire cu fanii de la finalul meciurilor. Luați la țintă cu scandările, elevii lui Zeljko Kopic nu s-au încumetat să se prezinte la apel.

„Plecați cu toții”, „Lăsați-ne”, „Dinamo nu e o afacere”, s-a mai auzit în tribunele Stadionului „Arcul de Triumf”. Un alt conflict a izbucnit la finalul meciului între fanii lui Dinamo. Incidentul a avut loc la Tribuna a 2-a.

ADVERTISEMENT
Jucătorii lui Dinamo au lipsit de la întâlnirea cu fanii la finalul meciului cu FC Voluntari. Foto: Fanatik.
Jucătorii lui Dinamo au lipsit de la întâlnirea cu fanii la finalul meciului cu FC Voluntari. Foto: Fanatik.

Suporterii s-au împins și s-au luat de gât, însă stewarzii au intervenit prompt, iar conflictul s-a stins rapid. Dinamo a rămas pe locul 9 în play-out, cu 21 de puncte și ocupă loc direct retrogradabil.

Dinamo, dueluri tari în finalul sezonului

Dinamo are parte de adversari de calibru în ultimele două etape din play-out-ul SuperLigii. Sâmbătă, 4 mai, „câinii” o înfruntă în deplasare pe U Cluj. „Șepcile roșii” se pot salva matematic de la retrogradare încă din această rundă.

ADVERTISEMENT

În ultima etapă a sezonului, Dinamo evoluează pe teren propriu contra celor de la UTA Arad. Cele două rivale reeditează meciul controversat din ultima etapă a sezonului regulat, scor 1-0 pe „Arcul de Triumf”.

Jucătorii lui Dinamo au fost făcuți praf de suporteri după 1-1 cu FC Voluntari

ADVERTISEMENT
Tags: