Sport

„Consecințele incompetenței” Suporterii au pus tunurile pe Andrei Nicolescu la meciul cu FC Voluntari: „Dinamo nu este vreo cantină de ajutor social”

Suporterii lui Dinamo l-au luat la țintă pe Andrei Nicolescu la meciul cu FC Voluntari. Fanii „alb-roșiilor” l-au taxat pe administratorul special din Ștefan cel Mare.
26.04.2024 | 21:30
Consecintele incompetentei Suporterii au pus tunurile pe Andrei Nicolescu la meciul cu FC Voluntari Dinamo nu este vreo cantina de ajutor social
Andrei Nicolescu a fost atacat de fanii lui Dinamo în programul de meci contra lui FC Voluntari. Foto: Fanatik.
ADVERTISEMENT

Suporterii lui Dinamo au răbufnit la adresa lui Andrei Nicolescu. Administratorul special din Ștefan cel Mare a fost ținta fanilor de la Tribuna Dinamo. Asociația de suporteri dinamoviști a redactat programul de meci, iar Andrei Nicolescu a primit un mesaj dur din partea „alb-roșiilor”.

”Consecințele incompetenței”, suporterii lui Dinamo l-au atacat pe Andrei Nicolescu la meciul cu FC Voluntari

Dinamo are nevoie de victorie cu FC Voluntari pentru a scăpa de locurile retrogradabile. Înainte de startul meciului, „câinii” ocupă penultimul loc în play-out, cu 21 de puncte, poziție care duce direct în liga secundă.

ADVERTISEMENT

Suporterii lui Dinamo, așa cum procedează la fiecare partidă de pe teren propriu, au redactat programul de meci. La secțiunea intitulată „Consecințele incompetenței”, fanii de la Tribuna Dinamo l-au „înțepat” pe Andrei Nicolescu, pe care-l consideră principalul vinovat pentru situația din Ștefan cel Mare.

„Chinul constant la care suntem supuși în acest play-out riscă să se transforme într-o tragedie. Căutăm în zadar cauze și soluții, facem analize și ne contrazicem în concluzii, în timp ce mai luăm o pastilă de inimă pentru a putea urmări meciul echipei până la final.

ADVERTISEMENT

Așa cum ne-am obișnuit însă de atâția ani, asumarea și responsabilitatea lipsesc din guvernanța corporativă a clubului. Cine va răspunde dacă Dinamo retrogradează? Și mai ales, sub ce formă?

„Să îi aducem aminte că Dinamo nu este vreo cantină de ajutor social”

Administratorul special a declarat într-o emisiune din această iarnă că el este direct responsabil pentru parcursul echipei și mandatul său este în orice moment ‘pe masa acționarilor’. Parcursul echipei este dezastruos și considerăm că se impun mai multe măsuri.

ADVERTISEMENT

Nici nu avea cum să fie altfel, din moment ce personajul nu are vreo legătură cu acest fenomen. Poveștile cu transferuri întârziate și vacanțe în Mexic sunt deja cunoscute și nu mai necesită argumente suplimentare.

Observăm totuși că domnul Nicolescu este capabil să legitimeze jucători, dar doar atunci când există o prietenie la mijloc. Ținem să îi aducem aminte că Dinamo nu este vreo cantină de ajutor social.

ADVERTISEMENT
Andrei Nicolescu a fost atacat de fanii lui Dinamo în programul de meci contra lui FC Voluntari. Foto: Fanatik.
Andrei Nicolescu a fost atacat de fanii lui Dinamo în programul de meci contra lui FC Voluntari. Foto: Fanatik.

„Luați alături de voi orice ajutor posibil. Psihologic, preoți sau exorciști și rezolvați situația”

Tricoul în care unii au scris istorie, iar alții și-au dat viața, la propriu, nu poate fi purtat de orice băiat care s-a apucat de fotbal. Nu avem intenția de a pune la îndoială profesionalism antrenorului Kopic.

Este un om de bun simț care a venit alături de noi într-un moment greu. Nu avem detalii din vestiar și nici informații despre motivele pentru care situația a scăpat de sub control. Poate ceva mai puțin bun simț ar fi uneori indicat.

Luați alături de voi orice ajutor posibil, fie că vorbim de psihologi, preoți sau exorciști și rezolvați situația. Cumpărați băieților câte un ceas cu toată presiunea din lume. Nu vă mai cerem să înțelegeți ce înseamnă Dinamo, ci doar să vă respectați propria crieră. Timp pentru scuze nu prea mai există.

Indiferent de liga în care vom juca de la vară, acest sezon reprezintă o pată neagră pe istoria lui Dinamo și dovada că trebuie să învățăm mai bine să ne alegem oamenii cu care plecăm la drum. Indiferent de ceea ce se va întâmpla, tot noi vom rămâne aici să o luăm de la capăt”, se arată în programul de meci la Dinamo – FC Voluntari.

ADVERTISEMENT