Sport

Dinamo – FC Voluntari 1-1, în etapa 7 din play-out în SuperLiga. Remiză ca o înfrângere pentru Dinamo! Cum arată clasamentul

Dinamo și FC Voluntari au remizat, scor 1-1, în etapa a 7-a din play-out-ul SuperLigii. „Câinii” au irosit șansa de a părăsi, temporar, zona locurilor retrogradabile.
26.04.2024 | 21:52
Dinamo  FC Voluntari 11 in etapa 7 din playout in SuperLiga Remiza ca o infrangere pentru Dinamo Cum arata clasamentul
Dinamo și FC Voluntari au remizat, scor 1-1, în etapa a 7-a din play-out-ul SuperLigii. Foto: sport.pictures.eu.
ADVERTISEMENT
26-04-2024
15:19

Dinamo - FC Voluntari 1-1 (Gnahore 35 / Cascini 37)

Vezi toate fazele video importante aici. 

FINAL DE MECI. Dinamo și FC Voluntari și-au împărțit punctele, scor 1-1, în etapa a 7-a din play-out-ul SuperLigii. Egalul nu ajută pe niciuna dintre echipe în lupta pentru salvarea de la retrogradare. 

clasament dinamooo

Min. 90+6: Ocazie uriașă a lui FC Voluntari la ultima fază. Daniel Florea a lovit cu umărul din fața porții, însă mingea a trecut puțin pe lângă poartă. 

Min. 82: Nicolae Carnat șutează de la distanță din cădere. Mingea lovește bara. Ocazie monumentală pentru ilfoveni. 

Min. 81: Iglesias a șutat dintr-un unghi complicat. Mingea a trecut puțin pe lângă poarta lui Jesus Fernandez.

Min. 70: Darko Velkovski l-a împiedicat pe Vadim Rață la marginea careului. În primă fază, Radu Petrescu a dictat lovitură liberă. După ce a revăzut faza la monitorul VAR, „centralul” a anulat lovitura liberă. 

Min. 58: Amzăr a centrat din partea stângă. Gregorio a reluat cu capul, însă mingea a trecut peste poartă. 

Min. 53: Moura a centrat în careu de la mare distanță. Mingea îl atinge în mână pe Radu Boboc în careu. Radu Petrescu a acordat penalty în primă fază, însă și-a schimbat decizia după ce a revăzut imaginile la monitorul VAR. 

Min. 47: Cascini a șutat surprinzător din interiorul careului. Golubovic a respins în corner. 

Min. 37: GOOOL FC Voluntari! Cascini înscrie cu o lovitură de cap din pasa lui Vadim Rață.

Min. 35: GOOOL Dinamo! Gnahore a șutat din interiorul careului. Mingea a fost deviată de Igor Armaș, iar Jesus Fernandez este păcălit. 

Min. 24: Milanov a șutat de la mare distanță. Mingea s-a dus pe lângă poarta lui Jesus Fernandez. Corner pentru Dinamo. 

Min. 21: Milanov s-a trezit cu mingea la picior în interiorul careului. Șutul bulgarului a fost blocat în ultimul moment. 

Min. 1: Partida a început!

Dinamo: Golubovic – Patriche, Velkovski, Homawoo – De Moura, Milanov, Gnahore, Pavicic, Amzăr – Gregorio, Selmani. Rezerve: Răilean, Iglesias, Da. Irimia, Ilic, Politic, Bordușanu, Neagu, Ahmed Bani, R. Grigore, Dr. Irimia, N. Roșu, Costin. Antrenor: Zeljko Kopic. 

FC Voluntari: J. Fernandez – Boboc, Turda, Matricardi, Armaș, Aliji – Cascini, Crepulja, Rață – Lambrinoc – Nemec. Rezerve: Vâlceanu, Paz, Droppa, Răduț, Dumiter, Merloi, Florea, R. Popescu, Carnat, Roemer, Voican, Ciobanu. Antrenor: Florin Pârvu. 

Dinamo – FC Voluntari este o adevărată finală pentru salvarea de la retrogradare. “Câinii“ sunt cu moralul la pământ, după ce au fost învinși marți de FC Botoșani, în minutele de prelungiri. Ilfovenii au remizat pe teren propriu cu FC U Craiova, după o eliminare foarte contestată a lui Ricardinho.

Dinamo – FC Voluntari, live video online, în etapa 7 din play-out în SuperLiga

Dinamo este disperată să evite a doua retrogradare în trei ani, iar un succes în meciul cu FC Voluntari este capital pentru viitorul clubului alb-roșu. Marea problemă pentru Zeljko Kopic și elevii săi este blocajul psihic dovedit în ultimele meciuri. “Câinii“ au pierdut șase puncte în ultimele 5 partide, după ce au primit goluri în prelungiri. Doar două au fost compensate prin victoria obținută tot pe final, contra lui Poli Iași.

ADVERTISEMENT

Astfel, Dinamo are cu patru puncte mai puțin, comparativ cu ce s-ar fi putut lăuda, în cazul în care meciurile se terminau după doar 90 de minute. În prezent, “câinii“ au 20 de puncte, iar cu patru în plus ar fi fost peste FC Voluntari, pe loc de salvare directă. Realitatea este, însă, una crudă pentru alb-roșii și fanii lor, greu încercați în această perioadă.

Ilfovenii merg pe Arcul de Triumf tot cu un moral slab, pentru că încă simt amenințarea ultimelor poziții. O eventuală victorie a gazdelor ar determina un schimb de locuri între cele două echipe.

ADVERTISEMENT

Formația lui Florin Pârvu nu se va putea baza pe Ricardinho, eliminat după o decizie bizară de arbitraj, în minutul 24 al meciului cu FC U Craiova 1948. Pentru Dinamo, nu va putea juca Abdallah, cel care a văzut roșu după intrarea criminală asupra lui Romario Benzar. Fotbalistul din Madagascar a ratat și un penalty la Botoșani.

Cine transmite la TV Dinamo – FC Voluntari

Meciul care deschide etapa a 7-a din play-out în SuperLiga va fi televizat pe Digisport 1, Prima Sport 1 și Orange Sport 1. Meciul poate fi urmărit și pe FANATIK.ro în format LIVE VIDEO.

ADVERTISEMENT

Aici puteți găsi echipele de start și cele mai importante informații de la stadionul Arcul de Triumf. Va fi primul meci la care vor avea acces toate categoriile de suporteri, după incidentele de la Dinamo – UTA.

Program și clasament play-out SuperLiga

Partida care se va juca la București este singurul meci din runda a șaptea a play-out-ului care se joacă vineri, 26 aprilie. Iată cum arată programul complet al rundei:

ADVERTISEMENT

Vineri, 26 aprilie

  • ora 20:00 Dinamo – FC Voluntari (Digisport 1, Prima Sport 1, Orange Sport 1)

Sâmbătă, 27 aprilie

  • ora 17:30 FC U Craiova 1948 – U Cluj (Digisport 1, Prima Sport 1, Orange Sport 1)

Duminică, 28 aprilie

  • ora 13:30 Oțelul Galați – FC Hermannstadt (Digisport 1, Prima Sport 1, Orange Sport 1)
  • ora 18:15 Poli Iași – UTA (Digisport 1, Prima Sport 1, Orange Sport 1)

Luni, 29 aprilie

  • ora 17:30 Petrolul Ploiești – FC Botoșani (Digisport 1, Prima Sport 1, Orange Sport 1)

Clasament play-out SuperLiga

clasament play-out superliga

Cote pariuri în meciul Dinamo – FC Voluntari

Dinamoviștii sunt favoriții caselor de pariuri, înaintea partidei cu FC Voluntari. Cota pe “1 solist“ este 1,98. O remiză este cotată cu 3,45, iar succesul ilfovenilor are cota 3,90.

“Peste 2,5 goluri“ este un pronostic cotat cu 1,98, iar “sub 2,5 goluri“ are cota 1,88. Având în vedere istoricul recent al dinamoviștilor, pariorii care mizează live pot paria și pe goluri înscrise în minutele de prelungiri.

Dinamo – FC Voluntari, live stream, 20:00, Digisport 1, Prima Sport 1, Orange Sport 1

Dinamo și FC Voluntari se pot considera discriminate de programul SuperLigii. Ambele formații au jucat marți și sunt singurele care intră din nou pe gazon, după doar trei zile. “Câinii“ au mai trebuit să bată și drumul de la Botoșani până acasă!

Adversara de marți a lui Adam Nemec și compania va juca sâmbătă, în timp ce FC Botoșani a fost programată tocmai luni! Cu toate acestea, Dinamo – FC Voluntari începe vineri, de la 20:00, iar înfrângerea nu este o opțiune pentru niciuna dintre echipe.

ADVERTISEMENT