Fotbal intern

Nedelcu şi Coman au petrecut în club, după cantonament. Foto

15.07.2018 | 14:57
Nedelcu si Coman au petrecut in club dupa cantonament Foto

Nedelcu şi Coman au petrecut în club, după ce au revenit din cantonamentul celor de la FCSB, din Olanda. Cei doi jucători care au fost colegi şi la Viitorul Constanţa au revenit în ţară în cursul zilei de sâmbătă şi au plecat direct la mare.

Odată ajunşi pe malul mării, Nedelcu şi Coman şi-au şi iubitele şi au plecat în club, acolo unde s-au distrat până dimineaţa. Nu au uitat nici să se fotografieze împreună sau alături de iubite.

Nedelcu şi Coman au petrecut în club

FCSB – CS Cornu 4-1
FCSB – CS Colțea 9-1
FCSB – FC Bruges 1-1
FCSB – Ajax 1-1
FCSB – PAOK Salonic 1-2
FCSB – Al Gharafa 2-1

Dică îl schimbă pe Nedelcu

Dragoş Nedelcu va avea o nouă poziţie în teren de acum. Din mijlocaş la închidere, acesta va juca stopper: “Sunt încântat de jocul echipei. Veți vedea în campionat cine este FCSB. Da, mai avem nevoie de un atacant. Dar dacă nu găsim un vârf de clasă, ne descurcăm cu ce avem. Fundaș central nu știu dacă mai luăm. Îi avem pe Filip și Momcilovici care pot juca acolo. În plus, Dică mi-a spus că vrea să îl reprofileze pe Dragoș Nedelcu, să-l joace fundaș central. Eu mi-aș dori foarte mult ca el să fie fundaș”, a declarat Gigi Becali la ProX.

Lotul FCSB deplasat în Olanda:
Portari: Cristian Bălgrădean, Răzvan Ducan, Andrei Vlad;

Fundași: Junior Morais, Romario Benzar, Mihai Bălașa, Bogdan Planic, Marko Momcilovici, Daniel Toma;
Mijlocași: Lucian Filip, Ovidiu Popescu, Daniel Benzar, Florin Tănase, Dennis Man, Antonio Jakolis, Dragoș Nedelcu, Florinel Coman, Kamer Qaka, Mihai Pintilii, Olimpiu Moruțan, Filipe Teixeira;

Atacanți: Eddy Harlem Gnohere, Ianis Stoica, Cristian Dumitru

Nedelcu şi Coman au petrecut în club. Cei doi fotbalişti s-au fotografiat la mare, în club
Nedelcu şi Coman au petrecut în club. Elevii lui Nicolae Dică, în club