News

Nervos pe fosta iubită, un gălăţean s-a răzbunat pe animalele ei de companie. I-a spintecat pisica cu sabia şi i-a rănit câinele

Gest șocant al unui bărbat din Galați. Pentru a se răzbuna pe fosta iubită, i-a atacat animalele de companie. Omul a fost reținut.
19.10.2023 | 16:57
Nervos pe fosta iubita un galatean sa razbunat pe animalele ei de companie Ia spintecat pisica cu sabia si ia ranit cainele
Un gălățean a spintecat pisica iubitei cu sabia. Foto (descriptiv) Hepta.ro
ADVERTISEMENT

Gest șocant al unui gălățean, nervos pe fosta iubită. Bărbatul, în vârstă de 53 de ani, a ales să se răzbune pe animalele ei de companie. Ce a făcut omul este greu de înțeles, fiind un gest morbid.

Nervos pe fosta iubită, un gălăţean i-a atacat pisica cu sabia

Orbit de gelozie, individul a intrat fără drept în casa fostei concubine, în comuna Bălăbănești. Acolo, bărbatul a început să o amenințe cu bătaia pe femeia cu care acum ceva timp și-a împărțit viața.

ADVERTISEMENT

Furia i-a luat mințile, iar la un moment dat a pus mâna pe o sabie și i-a spintecat pisica. Animalul a murit. Gălățeanul nu s-a oprit aici și i-a atacat și câinele din curte, pe care l-a rănit grav.

“Un bărbat de 53 de ani din comuna Bălăbăneşti a fost reţinut pentru 24 de ore, după ce a intrat fără drept în locuinţa fostei concubine. A ameninţat-o cu acte de violenţă, apoi a atacat cu o sabie animalele de curte.

ADVERTISEMENT

A omorât o pisică şi a rănit grav un câine. La sosirea poliţiştilor, bărbatul a fost somat să arunce arma, iar agenţii l-au încătuşat şi l-au dus la secţia de poliţie”, a transmis IPJ Galați.

La fața locului au fost chemați polițiștii, care l-au scos pe individ în cătușe de pe proprietatea fostei iubite. El a ajuns la sediul poliției pentru audieri, iar ulterior a fost reținut pentru 24 de ore.

ADVERTISEMENT

În urma faptelor sale, bărbatul de 53 de ani s-a ales cu dosar penal pentru infracțiunile de amenințare, violare de domiciliu și uciderea animalelor, cu intenție și fără drept. Cercetările continuă în acest caz.

Un bărbat s-a deghizat în polițist și a amenințat-o pe fosta iubită

Un caz similar a avut loc în luna mai, în județul Gorj, acolo unde un bărbat s-a deghizat în polițist și și-a ameințat fosta iubită. Scopul a fost acela de a-și recupera cadourile pe care i le dăruise femeii.

ADVERTISEMENT

Omul, care este brancardier la Spitalul din Târgu Jiu, a fost reținut de polițiști. El este cercetat de către oamenii legii pentru infracțiunile de uzurparea de calități oficiale, șantaj, hărțuire și amenințare.

 

ADVERTISEMENT
Tags: