Life

Netflix, schimbare majoră pentru abonații săi. Doar o parte dintre ei se pot bucura de o nouă funcție

Netflix vine cu o schimbare majoră, însă nu pentru toți abonații. Doar anumite persoane sunt norocoase și se pot bucura de o nouă funcție.
25.08.2023 | 10:56
Netflix schimbare majora pentru abonatii sai Doar o parte dintre ei se pot bucura de o noua functie
Netflix, schimbare majoră pentru abonații săi. Sursă foto: Pinterest
ADVERTISEMENT

Netflix vine cu o schimbare majoră pentru abonații săi. Din păcate însă, nu toată lumea se poate bucura de ea. Despre ce este vorba și cine sunt norocoșii care pot profita din plin?

Netflix, schimbare majoră pentru abonații săi

Netflix anunță că jocurile sale vor putea fi jucate pe televizor, dar și pe calculator, nu doar pe telefon. Vestea proastă este însă că această funcție nu este valabilă pentru toți abonații săi.

ADVERTISEMENT

Mai exact, doar o parte dintre abonații din Marea Britanie și Canada vor putea să testeze noua funcție Netflix. Conform celor de la The Sun, două jocuri fac parte din testul inițial. Este vorba despre Oxenfree de la Night School Studio, un studio de jocuri Netflix, și Molehew’s Mining Adventure, un joc arcade de extragere a pietrelor prețioase.

Cum își pot da seama abonații dacă sunt ei cei care pot să testeze noua funcție? Pentru acest beneficiu gratuit, dacă locuiești în Marea Britanie sau în Canada, trebuie doar să accesezi Netflix.com. Te conectezi și vezi dacă opțiunea de jocuri apare și la tine.

ADVERTISEMENT

Trebuie menționat faptul că Netflix încearcă de ceva vreme să se strecoare în sectorul jocurilor. Chiar săptămâna trecută a prezentat o nouă aplicație de controler de jocuri pentru iOS.

Cine se poate bucura de noua funcție

Totodată, într-o postare pe blog, vicepreședintele Netflix pentru jocuri, Mike Verdu, a făcut și el un anunț în acest sens. “Pentru a ne juca jocurile la televizor, introducem un controler pe care îl avem deja în mână în cea mai mare parte a zilei: telefoanele noastre. 

ADVERTISEMENT

Membrii de pe PC-uri și Mac-uri pot juca pe Netflix.com cu o tastatură și un mouse”, a fost mesajul transmis de oficialul de Mike Verdu, în urmă cu foarte puțin timp.

Mai există și o listă prin care poți să vezi dacă dispozitivul tău e compatibil cu noua funcție. Este vorba despre: Amazon Fire TV Streaming Media Players, Chromecast cu Google TV, Televizoare LG, Nvidia Shield TV, Dispozitive și televizoare Roku, Televizoare inteligente Samsung și Walmart ONN.

ADVERTISEMENT

Amintim și faptul că testele pentru noua funcție sunt limitate. Mai exact, doar un număr mic de abonați pate să profite de această șansă pusă la dispoziție de către cei de la Netflix.

ADVERTISEMENT
Tags: