Life

Netflix pregătește o surpriză majoră abonaților. Nimeni nu s-a gândit că va încerca asta

Netflix pregătește o surpriză majoră pentru abonații săi. Ce va face platforma de streaming și ce trebuie să știe cei care au plătit abonamentul?
11.08.2023 | 19:00
Netflix pregateste o surpriza majora abonatilor Nimeni nu sa gandit ca va incerca asta
Netflix pregătește o surpriză majoră abonaților. Sursă foto: Pinterest
ADVERTISEMENT

Netflix vine cu o schimbare majoră pentru abonații săi. Multe persoane ar putea să fie încântate de această surpriză, în timp ce altele s-ar putea să nu înțeleagă de ce totul a fost ținut secret. Ce vrea să facă compania?

Netflix pregătește o surpriză majoră abonaților

O nouă aplicație introdusă de Netflix este deja disponibilă. Aceasta este dedicată controlului jocurilor pentru televizor. Trebuie spus totuși că platforma de streaming nu oferă jocuri de acest fel.

ADVERTISEMENT

Cei care au iPhone poate au observat că în Apple Store a apărut o aplicație numită ”Netflix Game Controller”. Asta în ciuda faptului că niciun reprezentat al companiei nu a anunțat în mod oficial lansarea unui astfel de serviciu.

Ce vor putea să facă abonații Netflix cu o astfel de aplicație? În descriere aflăm câteva lucruri interesante. Se pare că utilizatorii au șansa să controleze jocurile transmise pe televizor.

ADVERTISEMENT

De asemenea, aplicația ar avea și niște butoane similare cu cele de pe controllerele consolelor pentru jocuri video. Ce altceva mai vedem în descrierea aplicației din App Store? Se pare că lucrurile nu au fost încă finalizate.

Ce vor putea face de acum abonații

„Coming soon to Netflix”, este mesajul transmis de companie, pentru cei care vor să achiziționeze aplicația. Menționăm faptul că la momentul actual, dincolo de gama largă de filme și de producții oferite, platforma mai oferă și diferite jocuri.

ADVERTISEMENT

Acestea sunt însă disponibile doar pentru dispozitivele mobile. S-ar părea însă că acum Netflix pregătește o surpriză. Având în vedere aplicația lansată, cel mai probabil platforma vrea să se extindă și în zona jocurilor de tip Cloud.

Menționăm că în ultimii ani, Netflix a lansat deja mai bine de 50 de jocuri. Totodată, compania continuă să dezvolte și altele și de asemenea, are în derulare numeroase colaborări cu parteneri externi și nu numai.

ADVERTISEMENT

Chiar dacă Netflix a introdus o taxă de sharing, și platforma de streaming continuă să aibă succes. În ultimul trimestru al acestui an, compania avea 238,4 milioane de abonați și un plus de 5,9 milioane. Iar aceste cifre au întrecut cu mult estimările inițiale.

ADVERTISEMENT
Tags: