Life

Neti Sandu îți aduce horoscopul zilei de luni, 17 august. Fecioarele se eliberează de trecut

17.08.2020 | 08:34
Neti Sandu iti aduce horoscopul zilei de luni 17 august Fecioarele se elibereaza de trecut
ADVERTISEMENT

Săptămâna începe în forță, mai ales din punct de vedere profesional, așa că fii pregătit să preiei frâiele unui proiect dificil care va conta enorm în viitorul apropiat. Neti Sandu te sfătuiește să primești această provocare cu brațele deschise și cu încrederea că ai toate șansele să o duci la bun sfârșit.

Fă-i pe șefi să se felicite pentru decizia de a lăsa pe umerii tăi o astfel de responsabilitate și fii cu ochii pe contul din bancă. Nu de alta, dar astrologul Pro TV este convins că te așteaptă o recompensă pe măsura eforturilor de astăzi.

ADVERTISEMENT

În plus, dacă te numeri printre nativii din zodia Fecioară, e momentul propice să lași în urmă toate probleme din ultima perioadă. Aparțin deja trecutului, așa că nu ai niciun motiv să rămâi agățat/ă de ele. Privește cu speranță și optimism spre noi orizonturi.

Neti Sandu îți spune ce surprize te așteaptă în ziua de luni, 17 august

Berbec

Astăzi, relaţia cu partenerul de cuplu va deveni liniștită, însă nu vor lipsi nici urcuşurile şi nici coborâşurile până la sfârşitul anului. Ai o energie debordantă şi pe fondul ei vei face mult mai multe lucruri decât îți poți închipui şi rezultatele vor fi vizibile cât mai repede.

Taur

Este posibil azi să fii nevoit să semnezi nişte acte imobiliare sau să achiți vreo rată, practic vei rezolva nişte probleme care trenează de multă vreme. Ar trebui să-ți dozezi eforturile ca să îți economisești energia pentru a-ți păstra sănătatea. De asemenea să te ocupi și de cei din familie, să ai grijă să fie ocrotiți din punctul ăsta de vedere – al sănătăţii.

Gemeni

Poate îți vei organiza programul în funcţie de preferinţele copiilor, să-i răsfeți un pic, să-i duci în parc, într-o excursie, pe la muzee, la zoo. Se poate să te preocupe în mod special un domeniu de studiu şi îți vei întocmi toate actele de înscriere la o formă de învăţământ – probabil online.

Rac

Poate vei bate palma pentru un contract avantajos şi o să fie multă muncă şi stres, însă o să primești şi bani pe măsură. Așadar, este rost de bani, este posibil şi partenerul de viață să câștige mai mult şi să dispuneți de un fond comun din care să luaţi atunci când aveţi nevoie. Leu Se poate să iei o sumă de bani de pe urma unor activităţi colaterale şi să te echilibrezi din punct de vedere financiar. Apar o serie de noutăţi, afli răspunsurile la cererile pe care le-ai formulat mai de mult şi o să ştii ce vei avea de făcut în plan profesional pentru a excela.

Fecioară

Este momentul să lichidezi problemele trecutului şi să devii un om liber, cu conștiința împăcată și ușoară, ca să poți demara proiecte noi. Te pregătești de unele schimbări acasă, faci nişte reparaţii, poate zugrăvești, achiziționezi o nouă aparatura. Este posibil să faci unele modificări şi la maşina proprie. Balanță Se poate să intri într-un parteneriat care nu o să te solicite din cale-afară, în schimb te va salva din punct de vedere financiar. Vei avea de insistat şi online ca să iei nişte aprobări pentru a rezolva cât mai rapid problema actelor.

Scorpion

Se poate să primești o invitaţie la un eveniment care îți va fi o rampă de lansare şi să fie, într-adevăr un succes. La serviciu se vor face nişte evaluări şi o să primești un calificativ de top, cu care vei putea candida la o funcţie şi o să fie o upgradare.

Săgetător

O persoană apropiată care este plecată departe aşteaptă să vă-ntâlniţi şi dacă momentan este imposibil să te deplasezi, poate o să vină ea la tine. Este posibil să legalizaţi o situaţie, şi-o să poți astfel să inițiezi un alt proiect care să te propulseze mult mai mult în carieră, să te detaşezi de marea masă a colegilor de breaslă.

Capricorn

S-ar putea să iei o decizie referitoare la partenerul de cuplu şi o să i-o comunici în timpul unei cine romantice. E posibil să-ți intre în cont o sumă consistentă de bani şi să poți astfel să te descurci mai bine cu cheltuielile, iar dacă vei pleca pe undeva să nu îți refuzi nimic pentru că ai nevoie de un confort psihic.

Vărsător

Se poate să primești un accept, să îți fie recunoscută o diplomă, să mai faci nişte paşi în carieră. O întrevedere cu cineva care şi-a pus mari speranţe în tine că o să te alături unui proiect de anvergură şi care-o să ți-aducă bani mulți în cont. Mare grijă cum alegi.

Pești

Poate-o să urci în grila salarială, sau ți se vor plăti nişte ore suplimentare şi o să primești mai mulţi bani în perioada asta. Este posibil să te încumeți la o muncă de durată şi care să ți-aducă bani, de care chiar ai nevoie pentru că ți-ai planificat să achiziționezi o altă casă, ori să schimbi maşina.