Life

Neti Sandu ne dezvăluie ce ne avertizează astrele pentru toamna aceasta! Ce nu avem voie să facem

Neti Sandu ne spune cum trebuie să ne pregătim pentru această toamnă și ce ne avertizează astrele, pentru viitor. Ce spune vedeta Pro TV că nu avem voie să facem!
24.08.2022 | 19:00
Neti Sandu ne dezvaluie ce ne avertizeaza astrele pentru toamna aceasta Ce nu avem voie sa facem
ADVERTISEMENT

Neti Sandu ne dezvăluie ce ne aduc astrele în această toamnă și mai ales ce ne avertizează. Vedeta Pro TV ne spune ce trebuie să facem și mai ales ce nu avem voie să facem, pentru a evita problemele cu care am putea să ne confruntăm.

Neti Sandu ne dezvăluie ce ne avertizează astrele pentru toamna aceasta

Neti Sandu ne anunță la ce trebuie să ne așteptăm în viitor. Cu ce surprize vine finalul de an. Vedeta Pro TV susține că Mare în Gemeni stă până în luna martie și va aduce niște mari schimbări. În plus, aceasta susține că fiecare dintre noi trebuie să facem curățenie în viața noastră, într-un anumit sector.

ADVERTISEMENT

“Astrele aduc toamna aceasta un Marte în Gemeni, care va sta până în martie, Planeta Mare va sta până în luna martie în Zodia Gemenilor și va aduce niște schimbări obligatorii.

Și fiecare dintre noi trebuie să facă o curățenie într-un sector anume, pentru că toți avem Gemeni în vreo zodie, în funcție de Zodia noastră, în funcție de ascendent”, a declarat Neti Sandu, în excusivitate, pentru FANATIK.

ADVERTISEMENT

Neti Sandu: “Să nu cheltuim fără cap”

Vedeta Pro TV, care a venit azi, 24 august, la lansarea grilei postului într-o ținută colorată, susține că astele ne spun să nu cheltuim prea mult în următoarea perioadă, cum obișnuiam până acum, spre binele nostru, pentru a nu ne fie greu.

“Poate să fie casa banilor, poate să fie și casa dragostei. Așa, și atunci, aici sunt niște  accente puternice, pentru că el e mai războinic așa și Mercur va mai fi o dată retrograd și mai atrage atenția… Cum ar fi: Nu am făcut cum trebuie niște acte, nu am făcut ce trebuia, am ascus niște lucruri… toate acestea trebuie să le rezolvăm.

ADVERTISEMENT

E în continuare cuadratura aceasta Saturn în Vărsător cu  Mare în Taur. Deci, să fie atenți să nu cheltuim fără cap, să nu cheltuim așa cum am fost obișnuiți, pentru că o să fie greu, după aceea”, a declarat Neti Sandu, pentru FANATIK.

Neti Sandu are aceeași coafură de ani de zile

Neti Sandu a moștenit pasiunea aceasta de la bunicul ei, care I-a starlit curiozitatea, vorbindu-i mai anti despre Biblie și despre Viața de Apoi. Apoi a student foarte mult și așa a ajuns la astrologie.

ADVERTISEMENT

“Bunicul meu îmi tot povestea de Biblie, de Viața de Apoi de toate  acestea și eu nu înțelegeam nimic. Eram copil. Am  făcut Filologia, Filozofia, toată Literatura Universală și poi aici mi-am găsit eu locul. Aici e locul meu” , a mai povestit vedeta Pro TV.

Coafura vedetei este de efect și nu a schimbat-o de ani de zile. pe care o are vedeta Pro TV este un fel de emblemă pentru ea. Nu a schimbat-o de ani de zile, pentru că îi vine cel mai bine pentru forma feței pe care o are. În plus, firul de păr, pe care îl are foarte gros, o avantajează cel mai mult așa, până la umber și cu breton.

“Coafura rezistă. E un fel de amprentă  personală. Frill meu de păru e grow și el stă cel mai bine așa. Asta-i totă treaba și îmi încadrează foarte bine fața”, a mai declarat, pentru FANATIK, Neti Sandu.

 

ADVERTISEMENT
Riscurile la care se expun cei care țin fasting și post religios în...
Riscurile la care se expun cei care țin fasting și post religios în același timp. Avertismentul dur al medicilor specialiști
Jucătoarea din România care a izbucnit după ce a fost ”umilită” de numărul...
Jucătoarea din România care a izbucnit după ce a fost ”umilită” de numărul 632 mondial: ”Urăsc acest sport din tot sufletul”
„Am venit să vă spun adevărul meu”. Prezentatoarea TV a vorbit despre divorțul...
„Am venit să vă spun adevărul meu”. Prezentatoarea TV a vorbit despre divorțul care a șocat o lume întreagă!
Coşmar interminabil pentru vedeta mutilată cu ciocanul de fostul soţ! Cine vrea să...
Coşmar interminabil pentru vedeta mutilată cu ciocanul de fostul soţ! Cine vrea să îi ia fetele, după ce a fost aproape de moarte
Kim Basinger împlinește 70 de ani: iubirile pasionale ale actriței. Ce roluri i-au...
Kim Basinger împlinește 70 de ani: iubirile pasionale ale actriței. Ce roluri i-au adus celebritatea VIDEO
A cumpărat un brad din piață, dar când a ajuns cu el acasă...
A cumpărat un brad din piață, dar când a ajuns cu el acasă a realizat ce era ascuns în el. A țipat la soție și copii să iasă din casă și a chemat poliția de urgență
Anunțul trist despre Florin Piersic! Durerea care l-a urmărit: Dacă aş putea, m-aş...
Anunțul trist despre Florin Piersic! Durerea care l-a urmărit: Dacă aş putea, m-aş întoarce...
Slana cu ceapă, un mare pericol. Explicațiile specialistului
Slana cu ceapă, un mare pericol. Explicațiile specialistului
Simona Gherghe, anunţ trist după 6 ani de căsnicie cu Răzvan Săndulescu. Ce...
Simona Gherghe, anunţ trist după 6 ani de căsnicie cu Răzvan Săndulescu. Ce se întâmplă cu copiii
Incredibil ce s-a aflat despre Toto Cutugno la trei luni de la moartea...
Incredibil ce s-a aflat despre Toto Cutugno la trei luni de la moartea sa. Fiul său a dezvăluit totul: ”Nu l-a văzut niciodată să...”
„E jaful secolului”. Cum i-au furat hoții jumătate de milion de euro unei...
„E jaful secolului”. Cum i-au furat hoții jumătate de milion de euro unei femei de afaceri ruse
Puterea nebănuită a pisicilor. Ce boli pot detecta și vindeca felinele
Puterea nebănuită a pisicilor. Ce boli pot detecta și vindeca felinele
Care e pluralul substantivelor 'macrou' și 'sânge'? Cele mai ciudate forme de plural...
Care e pluralul substantivelor 'macrou' și 'sânge'? Cele mai ciudate forme de plural din limba română