Life

Neti Sandu, previziuni despre ce urmează după pandemia de coronavirus: „Sunt restanțe de care trebuie să scăpăm”

15.09.2020 | 06:59
Neti Sandu previziuni despre ce urmeaza dupa pandemia de coronavirus Sunt restante de care trebuie sa scapam
ADVERTISEMENT

Neti Sandu a făcut o serie de previziuni despre ce ne așteaptă în perioada următoare, în contextul pandemic.

Astrologul nu are vești tocmai bune și a analizat situația din perspectiva zodiacului european, dar și din cea a celui chinezesc.

ADVERTISEMENT

Neti susține că în continuare vom trăi sub restricții și că dificultățile se vor menține, dar vor fi alte tipuri de greutăți cu care va trebui să ne obișnuim.

Neti Sandu, previziuni pentru final de an

Într-un interviu pentru protv.ro, astrologul a declarat că va trebui să scăpăm de anumite restanțe, să ne focusăm pe lucruri dintr-o altă perspectivă, căci într-adevăr vom avea și avem, de fapt, parte de o altă normalitate.

ADVERTISEMENT

„O să ne fie greu fiecăruia dintre noi, în alt fel! Și va trebui într-adevăr să ne readaptăm stilul de muncă, de viață!

Planetele din Capricorn au „arat” terenul: Saturn trei ani de zile, Pluton de vreo 12 ani, iar Jupiter ajungea și el în Capricorn după 12 ani și urma să definitiveze ceva. Se știe că acest Capricorn e cu austeritatea și cu disciplină, dar mi se părea că Jupiter o să complimenteze frumos pe ici, pe colo și n-o să ne „sece” prezența lui Saturn, pentru al treilea an aici.

ADVERTISEMENT

Dar Jupiter a funcționat ca un amplificator – că el aduce mult și bun, ba chiar și exagerează, dar sincer! Nu m-am gândit că va fi chiar așa! Mă tot întrebam ce se va multiplica datorită lui 2 (2020)! Și iată care a fost răspunsul! A fost un puzzle complicat!”, a declarat Neti Sandu.

Un puzzle complicat

Iată și perspectiva zodiacului chinezesc: „Anul Șobolanului de metal anunța îmbogățire rapidă pentru cei care prindeau din zbor un pont, o afacere din care să stoarcă tot ce se poate și s-a văzut cine sunt cei care s-au îmbogățit! Și erau avertizati cei care urmau să-și piardă pozițiile și banii, dacă nu erau pe fază. Și foarte mulți au pierdut!”.

ADVERTISEMENT

„În continuare urmează o reașezare, cu eforturi și consum fizic, nervos și financiar ca să clădim ceva care să fie platforma de stabilitate!

Sunt restanțe de care trebuie musai să scăpăm și să avem grijă să nu ne afecteze psihic, nervos! Marte retrogradează în Berbec – zodia capului și a sistemului nervos! Și va fi în opoziție cu Balanța – zodia căsniciei și a finanțelor! Să păstrăm echilibrul! Asta trebuie să facem!”, a mai spus Neti.

ADVERTISEMENT