Fotbal international

Neymar a reușit o “dublă” în partida Nice – PSG 0-3, în etapa 8 din Ligue 1. Video

29.09.2018 | 23:00
Neymar a reusit o dubla in partida Nice  PSG 03 in etapa 8 din Ligue 1 Video

Nice și PSG s-au duelat în etapa cu numărul 8 din Ligue 1. Gruparea din capitala Franței s-a impus cu scorul de 3-0, la capătul unui meci în care gazdele au jucat în 10 oameni din minutul 59. Neymar a marcat un gol superb în minutul 22 al întâlnirii și a închis tabela de marcaj pe final de meci, iar după acest rezultat PSG e lider cu 24 de puncte și are deja un avans de 9 puncte față de echipa de pe locul 2, Saint Etienne.

Se pare că PSG va câștiga din nou campionatul la pas, după ce a scos maximum de puncte în 8 meciuri disputate în Ligue 1. Cu jucători ofensivi de clasă mondială precum Cavani, Mbappe și Neymar, parizienii sunt letali în atac și siguri în apărare, avându-l între buturi pe legendarul Gianluigi Buffon, sosit în vară de la campioana Italiei, Juventus Torino.

Neymar a marcat de 2 ori în Nice – PSG 0-3

PSG a început în atac partida jucată în deplasarea de la Nice și a ratat prin Adrien Rabiot. Nice a dat replica imediat prin Myziane Maolida, însă șutul acestuia de la 11 metri nu i-a pus probleme lui Buffon. În minutul 22, Neymar a primit o minge la marginea careului de la Moussa Diaby, a controlat-o frumos în timp ce a privit la cum stă poziționat goalkeeperul advers și a trimis un șut imparabil în partea dreaptă a porții, deschizând scorul.

Nkunku a făcut 2-0 pentru PSG imediat după pauză, iar Neymar a închis tabela la 3-0 în minutul 90+2. Brazilianul a primit o pasă perfectă în interiorul careului de la Kylian Mbappe și a dat dovadă de mult calm, trimițând lejer balonul în poarta celor de la Nice.

PSG rămâne lider în Ligue 1 după 8 etape, cu maximum de puncte și golaveraj 27-6. Parizienii sunt urmați în clasament de Saint Etienne, cu 15 puncte. Adversara din acest week-end, Nice, ocupă poziția 11 în campionat, cu 10 puncte.