Fotbal international

Şi brazilianul Neymar a scăpat de acuzaţia de viol! Nu există probe concludente

30.07.2019 | 10:41
Si brazilianul Neymar a scapat de acuzatia de viol Nu exista probe concludente

După ce portughezul Cristiano Ronaldo a putut răsufla uşurat cu puţin timp în urmă, când în mod oficial a fost informat că nu va fi chemat în instanţă pentru acuzaţia de viol de către justiţia din SUA, iată că o altă mare vedetă a sportului rege, brazilianul Neymar a scăpat şi el de această gravă acuzaţie. Împotriva lui Neymar fusese deschisă o anchetă de către justiţia braziliană, ca urmare a acuzaţiilor de viol aduse de fotomodelul Najila Trinidade.

Neymar a scăpat de acuzaţia de viol

Procuratura din Sao Paolo a decis că nu există probe concludente care să ducă la trimiterea în faţa judecătorilor a fotbalistului pentru această gravă acuzaţie, care se pedepseşte şi în Brazilia cu ani grei de închisoare. Între timp femeia a plecat în altă localitate, ca urmare a faptului că era permanent deranjată de atacurile susţinătorilor lui Neymar, care consideră că nu a vrut decât să stoarcă o sumă consitentă de bani de la acesta.

Incidentul a avut loc în luna mai, într-o cameră de hotel din Paris, unde fotomodelul a ajuns ca urmare a faptului că biletele de avion din Brazilia în capitala Franţei şi cazarea la un hotel de lux fuseseră achitate de Neymar. Cei doi conversaseră zile întregi pe chat şi fata şi-a dat acordul să vină la Paris pentru a petrece o noapte sau două de amor cu starul lui PSG.

Neymar viol. Acuzaţiile aduse de fotomodelul Najila Trinidade nu au fost considerate relevante

Femeia a venit de bună voie la Paris pentru o aventură cu jucătorul

Însă situaţia a degenerat chiar în violenţe în momentul în care Najila i-a cerut lui Neymar să folosească un prezervativ, pentru că nu doreşte să întreţină relaţii intime direct. Brazilianul s-a enervat pentru că nu avea la el aşa ceva şi totul a degenerat în scandal şi apoi femeia a declanşat tot showul acuzându-l pe Neymar de tentativă de viol.

Neymar a susţinut tot timpul că este nevinovat şi că femeia a consimţit să vină la Paris pentru o aventură, nu a fost de nimeni obligată, a fost decizia ei şi că totul s-a întors împotriva lui deoarece pentru că foarte probabil acest lucru plănuise de la bun început, să ajungă în situaţia în care să îl forţeze pe jucător să dea o importantă sumă de bani în schimbul tăcerii.