Sport

Neymar, gata să plece de la PSG! L-a enervat pe șeicul Al Khelaifi, care a acceptat prima ofertă primită

Neymar Junior (31 de ani), capăt de drum la PSG! Starul brazilian are șanse mari să ajungă la Chelsea. Prețul fixat de șeici.
18.02.2023 | 11:03
Neymar gata sa plece de la PSG La enervat pe seicul Al Khelaifi care a acceptat prima oferta primita
Neymar are un salariu anul de 45 de milioane de euro la PSG. Sursă foto: hepta.ro
ADVERTISEMENT

Atacantului nu i-a păsat câtuși de puțin de înfrângerea cu Bayern Munchen din Champions League și a participat la un turneu de poker și a mâncat fast-food, deși nu avea nicio obligație contractuală. Asta a fost picătura care a umplut paharul și i-a forțat pe cei de la PSG să îl scoată la vânzare.

Neymar pleacă de la PSG! Negocieri cu Chelsea

Paris Saint-Germain a ajuns la trei înfrângeri consecutive, iar șefii francezilor sunt extrem de nemulțumiți de atitudinea și evoluțiile lui Neymar, și l-au scos la vânzare.

ADVERTISEMENT

Dacă Chelsea sau alt club dorește să îl achiziționeze pe Neymar, trebuie să plătească 60 de milioane de euro, iar conducerea londonezilor a negociat deja cu Al-Khelaifi, care și-a dat acordul pentru transfer, anunță sport.es.

PSG le-a plătit celor de la Barcelona nu mai puțin de 222 de milioane de euro și nu își va recupera decât o mică parte în urma vânzării starului brazilian, însă va scăpa de salariul său uriaș de 45 de milioane de euro pe an.

ADVERTISEMENT

Escapada lui Neymar, picătura care a umplut paharul. A stat până târziu în noapte după meciul cu PSG

La mai puțin de 24 de ore după meciul cu Bayern, Neymar a participat la European Poker Tour, unde intrarea și înscrierea în competiție costă peste 11.000 de euro, gest care i-a deranjat teribil pe șeici.

Evaluat conform Transfermarkt la 75 de milioane de euro, Neymar mai are contract cu PSG până în vara lui 2024, iar jucătorul a mai fost dorit și vara trecută pe Stamford Bridge.

ADVERTISEMENT

Neymar a fost „înțepat” indirect și de Kylian Mbappe, care a spus: „este important ca fiecare jucător să se odihnească bine și să mănânce bine”.

Christophe Galtier a comentat și el derapajul lui Neymar: „El are dreptul, în ziua lui liberă, să joace poker”

Antrenorul lui PSG a încercat să îl „scoată” pe starul naționalei Franței și a declarat: „Ceea ce a spus Kylian după meci este exact ce a spus și în vestiar. Nu o să asociez asta cu jocul echipei. Nu o să asociez declarația lui Kylian cu fotografia lui Neymar într-un restaurant”.

ADVERTISEMENT

De atlfel, Christophe Galtier a avut o discuție cu Neymar despre ce s-a întâmplat, iar brazilianul nu va fi pedepsit: „Am vorbit cu Ney și i-am spus ce cred eu. El are dreptul, în ziua lui liberă, să joace poker, mai ales că e pasionat. I-am spus ce cred eu despre fotografia apărută. Nu e nevoie să amestecăm lucrurile”, a mai spus antrenorul, conform RMC Sport.


  • Cota NETBET pentru PSG: 2,32 este cota pentru „sub 2,5 goluri” la meciul PSG – Lille

ADVERTISEMENT