Fotbal international

Neymar nu a prins lotul pentru PSG – St. Etienne! De ce a luat această decizie Tuchel

14.09.2018 | 20:14
Neymar nu a prins lotul pentru PSG  St Etienne De ce a luat aceasta decizie Tuchel

Neymar nu a prins lotul pentru meciul PSG – St. Etienne, programat vieneri, de la ora 21:45. Starul brazilian va absenta pentru prima oară în acest sezon pentru formaţia de pe “Parc des Princes”, după ce a fost titular în toate meciurile jucate de campioana Franţei în această stagiune.

Atacantul de 26 de ani nu a fost inclus în lot după decizia lui Thomas Tuchel de a-l menaja pentru meciul cu Liverpool, programat marţi, 18 septembrie, de la ora 22:00. Neymar a fost convocat la echipa naţională a Braziliei pentru amicalele cu Statele Unite ale Americii şi El Salvador, meciuri jucate peste Ocean. Starul lui PSG a reuşit să marcheze câte un gol în cele două meciuri de pregătire jucate de Selecao în pauza competiţională dedicată echipelor naţionale.

Neymar nu a prins lotul pentru PSG – St. Etienne

Neymar nu a prins lotul pentru PSG – St. Etienne, dar ofensiva parizienilor ar pute să sufere, după ce şi Kylian Mbappe va rata meciul de vineri seara. Atacantul frnacez este suspendat după cartonaşul roşu primit în partida cu Nimes – PSG 2-4. Cei doi jucători sunt cei mai buni marcatori ai echipei antrenate de Thomas Tuchel, cu patru goluri marcate în acest sezon.

Nasser Al-Khelaifi este sigur că Neymar va reuşi o performanţă notabilă la finalul acestui sezon, unul în care PSG şi-a propus din să câştige Liga Campionilor, trofeu care lipseşte din vitrina clubului de pe “Parc des Prinecs”. “Neymar e bine acum, este în formă. A fost accidentat și nu a avut timp să ajungă la maximum, dar acum este încrezător și suntem fericiți că putem conta pe el 100%. Cu siguranță va fi anul lui, e fericit și dornic de performanță, foarte motivat”, a anunţat Nasser Al-Khelaifi.

Nasser Al-Khelaifi i-a atenţionat pe cei de la Real Madrid

Nasser Al-Khelaifi, preşedintele lui PSG, a vorbit despre situaţia lui Neymar şi le-a transmis celor de la Real Madrid să nu mai intre în contact cu jucătorii echipei din Paris. “Ca să fiu realist, e un pic frustrant, pentru că nu e corect ca alte cluburi sau altcineva să discute cu jucătorii noștri. Nu ne place nimic și am vorbit la momentul respectiv cu Real Madrid. Avem o relație bună și ei spun că respetă PSG, iar eu sper că e adevărat. Noi respectăm Real Madrid și pe președintele său, Florentino Perez, dar cred că e important pentru noi toți să nu lucrăm în culise. Dacă este ceva, e mai bine să discutăm, să vorbim cu Florentino Perez sau cu oricine altcineva și să spunem ce ne place și ce nu. Este exact ce așteptăm de la alte cluburi, nu doar de la Real Madrid. Să ne omorâm între noi nu este modul în care lucrează PSG și sper că alte cluburi nu ne vor face nouă asta”, a declarat preşedintele lui PSG.

Neymar nu a prins lotul pentru PSG - St. Etienne
Neymar nu a prins lotul pentru PSG – St. Etienne