Fotbal international

Ligue 1 live video etapa 5. PSG a spulberat-o pe Saint Etienne. Remize pentru Lyon, Monaco și Bordeaux

16.09.2018 | 20:21
Ligue 1 live video etapa 5 PSG a spulberato pe Saint Etienne Remize pentru Lyon Monaco si Bordeaux

Vezi meciurile din Ligue 1 live stream la TV online. Transmisiunea este furnizată de Digisport. Toate golurile și fazele importante din etapa cu numărul 5 vor fi și pe www.fanatik.ro. Runda începe cu întâlnirea OGC Nice – Rennes și se încheie Olympique Marseille – Guingamp. Vezi toate detaliile partidelor din Premier League accesând aplicaţia de mai jos: echipele de start, comentariul LIVE TEXT minut cu minut, marcatorii etc.

Etapa a cincea din campionatul Franței se va întînde pe durata a trei zile, de vineri și până duminică. Singurul român din Ligue 1, Ciprian Tătărușanu, va juca pe teren propriu, formația sa FC Nantes urmând să primească vizita nou promovatei Reims. Întâlnirea va avea loc duminică, de la ora 16:00.

Ligue 1 live stream la TV Online. Vezi etapa 5 din Franța la Digisport

Runda cu numărul 5 din campionatul Franței se poate vedea la online TV și live stream, iar Digisport va transmite pe canalele sale cel mai interesante cinci întâlniri. De asemenea, toate golurile și fazele importante se pot vedea și pe www.fanatik.ro, care vă va ține la curent cu tot ce se va întâmpla în Ligue 1.

Partidele cu cel mai mare impact din această rundă sunt OGC Nice – Rennes, Paris Saint-Germain – AS Saint-Etienne, Caen – Olympique Lyon, Toulouse – AS Monaco și Olympique Marseille – Guingamp. Toate aceste meciuri vor putea fi urmărite live.

Radamel Falcao este anunțat titular în partida pe care AS Monaco o va juca în deplasare cu Toulouse în etapa 5 din Ligue 1
Radamel Falcao este anunțat titular în partida pe care AS Monaco o va juca în deplasare cu Toulouse în etapa 5 din Ligue 1

Ligue 1 etapa 5 – Program, rezultate și scoruri în Franța

Ligue 1 este unul dintre cele mai interesante campionate ale Europei, iar pe www.fanatik.ro veți putea găsi în timp real pe toată perioada weekend-ului informații cu privire la meciurile din etapa cu numărul 5. Programul complet al rundei cu număîrul 5 este următorul:

Vineri, 14 septembrie
OGC Nice – Rennes 2-1 VIDEO AICI
PSG – AS Saint-Etienne 4-0 VIDEO AICI
Sâmbătă, 15 septembrie
Caen – Olympique Lyon 2-2 VIDEO AICI
Amiens – OSC Lille 2-3 VIDEO AICI
Dijon – Angers 1-3 VIDEO AICI
Montpellier – Strasbourg 1-1 VIDEO AICI
Toulouse – AS Monaco 1-1 VIDEO AICI
Duminică, 16 septembrie
FC Nantes – Reims 0-0
Girondins Bordeaux – Olympique Nimes 3-3 VIDEO AICI
Olympique Marseille – Guingamp 4-0 VIDEO AICI

Clasament Franța

Campionat francez este dominat încă de la început de Paris Saint-Germain, care după doar patru etape a pus un avans de trei puncte față de următoarele clasate, care nici măcar nu sunt principale contracandidate la titlu. Vezi aici, în timp real, clasamentul din Ligue 1, actualizat în timp real.

PSG – Saint-Etienne live online pe Digisport 2, vineri, ora 21:45

Este clar că parizienii pleacă mari favoriți în meciul cu Saint-Etienne, mai ales că au un start de sezon fulminant cu patru victorii din tot atâtea jocuri și au o medie de peste trei goluri pe meci. Un  alt avantaj este faptul că trupa lui Thomas Tuchel a câștigat ultimele 17 meciuri directe cu Saint-Etienne, indiferent de competiție. Însă, oaspeții sunt neînvinși în actuala stagiune, după victoria din prima etapă urmând trei remize consecutive.

De la Paris Saint-Germain vor lipsi accidentații Layvin Kurzawa, Dani Alves și Marco Verratti, dar și Kylian Mbappe, care este suspendat după cartonașul roșu primit în runda precedentă. De asemenea, Tuchel pare hotărât să-i menajeze pe Neymar și Marquinhos, care sunt obosiți după ce au fost plecați la naționala Braziliei. De partea celelată, ”verzii” vor fi lipsiți de Romain Hamouma și Mathieu Debuchy, accidentați, în timp ce Remy Cabella este incert. Vezi meciul LIVE STREAM aici!

Caen – Lyon, live la TV Online pe Digiusport 4, sâmbătă, ora 18:00

Prima partidă a zilei de sâmbătă din Ligue 1 vine într-un moment mai puțin fast pentru cele două formații. Caen și Lyon au oferit până în acest moment întâlniri destul de anoste în care s-a înscris destul de puțin, ambele echipe având până în acest moment o medie de un gol pe meci.

Antrenorul lui Olympique Lyon, Bruno Genesio, ar putea să-l folosească în premieră pe atacantul Moussa Dembele, adus în această vară de la Celtic Glasgow, dar internaționalul francez de tineret ar puține șanse de a începe ca titular. Vezi meciul LIVE STREAM aici!

Marseille – Guingamp, live stream pe Digisport 4, duminică, ora 22:00

După două rezultate mai puțin convingătoare, elevii lui Rudi Garcia s-au impus în runda precedentă în derby-ul cu Monaco, iar optimismul a revenit. Marseille primește pe Stade Velodrome vizita unei formații aflate în mare degringoladă, Guingamp pierzînd toate cele patru întâlniri din acest sezon.

Dacă de la gazde nu va lipsi decât portughezul Rolando, accidentat, la oaspeți lista indisponibililor este mult mai lungă. Franck Tabanou, Jordan Ikoko, Lebogang Phiri, Matteo Ahlinvi și Nathael Julan sunt accidentați, în timp ce Christoph Kerbrat este suspendat. Vezi meciul LIVE STREAM aici!