Fotbal international

Neymar poate pleca de la PSG! ”A ajuns la o înțelegere cu președintele”

18.10.2018 | 17:43
Neymar poate pleca de la PSG A ajuns la o intelegere cu presedintele

Atacantul Neymar poate pleca de la formația Paris Saint-Germain în vara viitoare pentru o sumă cu doar două milioane mai mică decât cea pentru care a ajuns pe Parc des Princes de la FC Barcelona. Internaționalul brazilian este nemulțumit de faptul că trebuie să concuereze cu Kylian Mbappe pentru postura de vedetă a campioanei din Ligue 1.

Presa internațională a scris în dese rânduri că Neymar este dorit cu insistență de Florentino Perez la Real Madrid pentru a-l înlocui pe portughezul Cristiano Ronaldo, plecat la Juventus Torino, dar în ultima perioadă au apărut informații că superstarul de la Paris Saint-Germain ar fi dorit înapoi de FC Barcelona.

Neymar este prezentat oficial la pSG de președintele Nasser Al-Khelaifi
Neymar este prezentat oficial la pSG de președintele Nasser Al-Khelaifi

Neymar poate pleca de la PSG pentru 220 de milioane de euro

”Neymar a avut o întâlnire cu președintele Nasser Al Khelaifi în care au discutat despre un posibil transfer. Cei doi au ajuns la o înțelegere și brazilianul va putea pleca de la PSG la finalul sezonului pentru 220 de milioane de euro. În cazul în care va pleca abia în 2020, suma de transfer va coborî sub 200 de milioane de euro”, a scris site-ul postului de radio spaniol Cadena Ser.

Neymar, în vârstă de 26 de ani, a devenit cel mai scump fotbalist din istorie în vara anului 2017, după ce Paris Saint-Germain a decis să-i plătească clauza de reziliere pe care o avea la FC Barcelona în valoare de 222 de milioane de euro. Internaționalul brazilian a semnat atunci un contract pe cinci sezoane cu gruparea franceză.

Starul brazilian a avut un start de sezon fulminant reușind opt goluri în primele nouă etape din Ligue 1, acolo unde Paris Saint-Germain este lider autoritar cu maximum de puncte după nouă etape. Neymar a reușit un hattrick impresionat în fața sârbilor de la Steaua Roșie Belgrad și l-a egalat pe Kaka în topul marcatorilor brazilieni din Champions League.