Fotbal intern

Nicolae Dică negociază cu un club din Liga 1 Betano! ”Nu vreau să stau pe margine”

29.12.2018 | 09:58
Nicolae Dica negociaza cu un club din Liga 1 Betano Nu vreau sa stau pe margine

Fostul antrenor al echipei FCSB, Nicolae Dică, a declarat că negociază cu un club din Liga 1 Betano, după ce s-a despărțit de vicecampioana Ligii 1 Betano. Tehnicianul și-a reziliat contractul cu gruparea finanțată de Gigi Becali după înfrângerea în fața rivalei CFR Cluj, în ultimul meci din acest an.

”Legat de plecarea mea de la FCSB, nu vreau să comentez dacă stăteau la cotitură alţi antrenori sau nu, dar am şi eu informaţiile mele, le-am avut şi le am şi acum. Abia acum îmi vin mai multe lucruri despre anumite persoane. Mă surprind că vin de la oameni pe care îi cunosc bine şi nu mi-au spus atunci când au aflat anumite lucruri că anumite persoane în care am încredere spun lucruri despre mine. Le-am şi spus, le-am reproşat că trebuiau să-mi spună când au auzit ei”, a afirmat antrenorul în vârstă de 38 de ani pentru Telekom Sport.

Nicolae Dică le dă indicații jucătorilor săi la meciul FCSB - Gaz Metan Mediaș
Nicolae Dică le dă indicații jucătorilor săi la meciul FCSB – Gaz Metan Mediaș

Nicolae Dică negociază cu un club din Liga 1 Betano: ”Îmi doresc să antrenez”

”Am avut deja o discuţie cu un club, vom vedea dacă se va efectua acest transfer. Este vorba despre un club din România. Am avut câteva discuţii în mare, dar nu s-a pus problema imediat acum să ajung la echipă. Eu îmi doresc să antrenez. Nu vreau să stau prea mult timp pe margine”, a spus Nicolae Dică referitor la negocierile pe care le are cu un club din Liga 1 Betano.

Deși cele două părți au ajuns la o înțelegere imediat după jocul cu CFR Cluj, FCSB nu a oficializat decât vineri rezilierea contractului cu Nicolae Dică. Fostul tehnician al ”roș-albaștrilor” a dezvăluit că a primit multe mesaje de încurajare după ce a părăsit banca tehnică a vicecampioanei Ligii 1 Betano, dar cel mai mult l-a bucurat cel primit de la fostul său elev, mijlocașul portughez Filipe Teixeira.