Sport

Nicolae Stanciu a acceptat provocarea „Ghicește tricolorul!”. Unde s-a încurcat noul căpitan al naționalei. Video

Nicolae Stanciu și-a făcut încălzirea înainte de meciurile cu Andorra și Belarus. Cât de bine cunoaște mijlocașul cariera foștilor mari internaționali români.
22.03.2023 | 17:45
Nicolae Stanciu a acceptat provocarea Ghiceste tricolorul Unde sa incurcat noul capitan al nationalei Video
Nicolae Stanciu e cel mai bun marcator al naționalei, cu 11 goluri în 56 de meciuri. Sursă foto: FRF TV
ADVERTISEMENT

Nicolae Stanciu va fi căpitanul echipei naționale a României la meciurile cu Andorra și Belarus, iar jucătorul lui Wuhan a fost luat la întrebări de echipa de comunicare a FRF.

Nicolae Stanciu a descifrat echipele la care au jucat foști și actuali internaționali români

Nicolae Stanciu a arătat că este pus la punct cu CV-ul celor mai importanți jucători români care au trecut pe la echipa națională a României, chiar dacă a avut mici ezitări. VIDEO AICI.

ADVERTISEMENT

Cum a fost provocat mijlocașul naționalei? A trebuit să ghicească actuali și foști internaționali români doar după siglele cluburilor la care aceștia au evoluat.

„Cobra”, fostul mare atacant și actual analist al FANATIK SUPERLIGA, a fost primul internațional român de pe lista lui Nicolae Stanciu: „Steaua, Galatasaray, Valencia, Deportivo Alaves, Beșiktaș. Cred că e Adrian Ilie. Când am văzut Galatasaray m-am încurcat. Știam că a jucat la Beșiktaș, dar de Galata nu mi-am amintit. Dar știam că a jucat la echipele din Spania”.

ADVERTISEMENT

Nicolae și-a intrat rapid în formă și a ghicit din nou: „CSM Reșița, Universitatea Craiova, Ajax Amsterdam… Aaaa! E simplu: e vorba de Cristi Chivu. Asta a fost simplă”.

Pentru „Rege” a avut nevoie de patru echipe: „Sportul Studențesc, Steaua București, Real Madrid, Brescia, deci e vorba de Gheorghe Hagi”. 

ADVERTISEMENT

Nicolae Stanciu, probleme cu Bogdan Lobonț: „Ah, ce slab! De ce nu m-am gândit?”

Primele probleme pentru Stanciu în timpul provocării au apărut cu „Pisica”: „Corvinul Hunedoara, Rapid, Ajax, Dinamo, Fiorentina, AS Roma… Bogdan Lobonț. Ah, ce slab! De ce nu m-am gândit?!”, a fost reacția jucătorului, care a avut nevoie de secunde bune pentru a-și da seama despre cine este vorba.

Cu „Baciul” golgheterul naționalei nu a avut nicio problemă: „Universitatea Craiova, Steaua, PSV Eindhoven. Încerc să ghicesc. Cred că e vorba de Gică Popescu. Până acum sunt bine! Am ghicit toate. Hai să trecem mai departe”.

ADVERTISEMENT

Puțini își mai amintesc că „Nico” a fost coechipier cu un alt fost atacant al naționalei României: „Dinamo, Sporting, Standard: Marius Niculae! Am fost și coleg cu el o perioadă de timp la Vaslui”.

Denis Alibec, „deconspirat” imediat de Nicolae Stanciu: „Știam și următoarele echipe”

Apoi provocarea a ajuns la actuali coechipieri de la națională: „Farul Constanța, Inter, Astra: Alibec! Știam și următoarele echipe care urmau. A jucat și în Belgia”.

„Căprioara” a fost de asemenea ghicită repede: „Steaua, Steaua Roșie Belgrad, Valencia: Miodrag Belodedici. Am vrut să zic după primele două cluburi. A și luat Cupa Campionilor cu ambele”.

Stanciu nu a avut probleme nici când a venit vorba de fostul său selecționer, „Guriță”: „Poli Timișoara, Dinamo, Deportivo Alaves: Cosmin Contra! Cred că încep să îmi dau prima deja după primul club din străinătate, pentru că după astea din România e mai greu să îți dai seama”.

Cel de-al zecelea „tricolor” a fost și cel mai repede ghicit: „S-ar putea să joace încă sau să fie coleg cu mine din moment ce e Viitorul… Standard… E fratele meu, Răzvan Marin! Cel mai ușor de ghicit la Răzvan”. 

ADVERTISEMENT