Fotbal international

Nicolae Stanciu a dezvăluit ce tricou avea în copilărie! ”Era Dică în mare vogă atunci”

26.09.2018 | 22:42
Nicolae Stanciu a dezvaluit ce tricou avea in copilarie Era Dica in mare voga atunci

Mijlocașul echipei Sparta Praga, Nicolae Stanciu, a dezvăluit ce tricou avea în copilărie. Într-un interviu acordat pentru Pro TV, internaționalul român a mai spus că visul său este să joace la un turneu final de Campionat Mondial.

”Ne dorim din nou să ajungem la un Campionat European, am fost în 2016 în Franta. Un vis al meu sau singurul lucru pe care mi-l doresc e să putem să calificăm naționala la Mondial”, a declarat jucătorul de la Sparta Praga.

Nicolae Stanciu a dezvăluit ce tricou avea în copilărie: ”Erau cu toți fotbaliștii”

”Aveam mai multe tricouri când eram mic, erau prin piață tricouri cu toți fotbaliștii. Aveam o bluză de trening cu Steaua, țin minte că era Dică atunci în mare vogă”, a dezvăluit Nicolae Stanciu.

Nicolae Stanciu într-un duel pentru balon în meciul Serbia - România 2-2
Nicolae Stanciu într-un duel pentru balon în meciul Serbia – România 2-2

Fotbalistul de la Sparta Praga consideră că jucătorii din noua generație din Liga 1 Betano vor pleca pe sume importante la echipe din străinătate: ”Sunt sigur că fotbaliștii tineri din România vor pleca pe sume mult mai mari decât am plecat eu, Chiricheș și Gardoș”.

Nicolae Stanciu este cel mai scump fotbalist român care a plecat din Liga 1 Betano în străinătate. În vara anului 2016, el a fost cedat de FCSB la Anderlecht Bruxelles pentru 9,8 milioane de euro. Transferul său a fost cu 300.000 de euro mai scump decât cel al lui Vlad Chiricheș, cedat în 2013 de FCSB la Tottenham Hotspur. pe Florin Gardoș tot FCSB l-a vândut, jucătorul fiind achiziționat în 2014 de Southampton pentru 6,8 milioane de euro.

Nicolae Stanciu a marcat primul gol al echipei naționale a României în Liga Națiunilor. Jucătorul ajuns în această vară la Sparta Praga a marcat din penalty în partida Serbia – România 2-2 de la Belgrad. El a fost convocat de selecționerul Cosmin Contra și pentru partidele din luna octombrie, cu Lituania și Serbia.