Life

Nicoleta Dragne de la Bravo, ai stil o atacă dur pe Viviana Sposub: „Este un om fals”

Nicoleta Dragne de la Bravo, ai stil n-a revenit la sentimente mai bune față de Viviana Sposub după terminarea concursului de modă de la Kanal D. DImpotrivă, și-a întărit părerea despre aceasta.
05.03.2022 | 12:30
Nicoleta Dragne de la Bravo ai stil o ataca dur pe Viviana Sposub Este un om fals
Nicoleta Dragne de la Bravo, ai stil a spus despre Viviana Sposub că este falsă. Foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Nicoleta Dragne a atacat-o din nou pe Viviana Sposub, fosta ei colegă de la Bravo, ai stil. Ex-ispita de la Insula iubirii a vorbit despre motivele pentru care îi este antipatică și astăzi iubita actorului George Burcea.

Nicoleta Dragne de la Bravo, ai stil, despre Viviana Sposub: „Om fals”

Invitată în emisiunea „Detectorul de minciuni”, prezentată de Oana Radu pe Youtube, blondina a spus tot ce a avut pe suflet despre Viviana. O consideră o persoană falsă și susține că nu ar vrea să aibă de-a face vreodată cu ea.

ADVERTISEMENT

„Nu aș spune că am antipatie, dar nu suntem pe aceeași lungime de undă. Sunt mai multe concurente, nu doar una. Viviana. Nu este, în opinia mea… Nu este un om real. Este un om fals. Eu nu prea rezonez cu oamenii falși. 

Multe când se dă REC sunt așa. Sunt oameni care în fața televizorului sunt aceste călugărițe, aceste Andreea Marin. Realitatea nu este așa. Eu nu vreau oameni de acest gen în preajma mea”, a declarat Nicoleta Dragne.

ADVERTISEMENT

Nicoleta a vorbit și despre animozitățile dintre ea și Mădălina Pamfile. Fostul soț al ex-asistentei tv este tatăl copilului ei. Dragne a spus că s-a văzut pentru prima oară face-to-face cu Pamfile în cadrul emisiunii Bravo, ai stil.

„Nu am o problemă cu Mădălina Pamfile”

„Eu nu am o problemă cu Mădălina. Nu am avut nici în trecut. Ei au fost împreună acum mulți ani. Eu l-am cunoscut pe fostul soț la trei ani și jumătate după ce ei s-au despărțit”, a explicat Nicoleta.

ADVERTISEMENT

Fosta ispită de la Insula iubirii a făcut câteva destăinuiri și despre viața ei personală. Aceasta își crește singură copilul, însă a recunoscut că atunci când are treabă, o ajută mama ei.

Chiar dacă nu mai este împreună cu Alin, vedeta a zis că acesta se implică în creșterea copilului. Chiar și azi o ajută dacă are nevoie, cu toate că între ei doi nu mai există iubirea de altădată.

ADVERTISEMENT