Life

Nicoleta Luciu, din nou la estetician. Ce intervenție și-a făcut de data aceasta

05.11.2020 | 16:16
Nicoleta Luciu din nou la estetician Ce interventie sia facut de data aceasta
ADVERTISEMENT

Nicoleta Luciu a dispărut de mult timp din lumea showbiz-ului, dar se menține în continuare în formă și apelează la diverse trucuri pentru a-și menține tenul perfect. Bruneta a ajuns din nou la medicul estetician pentru o nouă intervenție. 

Toată lumea știe că Nicoleta Luciu este adepta operațiilor estetice și nu este pentru prima dată când apelează la astfel de soluții pentru micile imperfecțiuni.

ADVERTISEMENT

Frumoasa brunetă a apelat la o procedură de întinerire a tenului, mai exact o mezoterapie facială. Nicoleta a filmat și explicațiile medicului la care a apelat.

Nicoleta Luciu, din nou la estetician. Ce intervenție și-a făcut de data aceasta

Nicoleta Luciu a devenit cunoscută după ce a câștigat “Miss România” în 1999. După aceea, bruneta a pozat în PlayBoy și a început o carieră în televiziune. De asemenea, Nicoleta a lucrat cu Teo Trandafir la începutul anilor 2000, pe vremea când cea din urmă modera o emisiune la Pro TV.

ADVERTISEMENT

Chiar dacă a împlinit 40 de ani în această toamnă, Nicoleta Luciu face tot posibilul să-și mențină pielea hidratată și lipsită de imperfecțiuni. De data aceasta, fosta vedetă de televiziune a ales să facă o mezoterapie facială, un tratament medical minim-invaziv prin care se injectează diverse substanțe hrănitoare pentru piele cu ajutorul unor ace speciale.

Mezoterapia crește calitatea tenului și îi oferă un aspect hidratat și lucios fără a-l inflama. În cazul Nicoletei, substanța utilizată este acidul hialuronic.

ADVERTISEMENT

“Tinerețe fără bătrânețe”, a scris Nicoleta Luciu în dreptul videoclipului de la clinica respectivă.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

@drdoboscalin #youth #perfectskin #poreless #acid #acidhialuronic #acidohialuronico #beauty # foreveryoung

O postare distribuită de Nicoleta Luciu Official (@nicoletaluciuofficial) pe

Câțiva dintre fani au fost de acord că este o procedură utilă și merită încercată, iar alții au avut de adăugat mesaje dezaprobatoare. “Când o să fiți bătrâne și nu o să mai puteți nimic o să arătați🤦“, “Cum d#@&u te prezinți fără sutien, habar n-ai să te exprimi😅ești varză”, sunt două dintre comentariile negative.

ADVERTISEMENT

Nicoleta Luciu nu mai apare pe sticlă de câțiva ani și s-a mutat la Miercurea-Ciuc împreună cu cei patru copii și cu soțul ei, afaceristul Zsolt Csergo. A rămas activă în mediul online și își ține fanii la curent cu proiectele pe care le face, dar și cu operațiile estetice, pe care le adoră, din câte se pare.

Fosta vedetă TV a renunțat la viața mondenă și s-a dedicat exclusiv creșterii copiilor și vieții de familie. La un an după ce a născut tripleții, Kim, Karoly şi Kevin, Nicoleta Luciu și-a făcut o intervenție chirurgicală la nivelul sânilor, pe care i-a mărit considerabil.

Nu a fost cea mai bună decizie întrucât a început să aibă probleme cu spatele din cauza greutății implanturilor. În 2014, Nicoleta trecea din nou pragul chirurgului estetician, însă de data aceasta și-a ale niște implanturi de dimensiuni reduse.

Trei ani mai târziu, bruneta și-a făcut o intervenție de mărire a feselor cu grăsime proprie, iar acum merge la București săptămânal pentru diverse tratamente cosmetice la medicul estetician.

În afară de tripleți, Nicoleta Luciu a mai adus pe lume un băiat în anul 2008 și i-a pus același prenume ca tatăl lui, Zsolt.

ADVERTISEMENT
Fiica lui Ion Țiriac, vacanță exotică de Paște, pe proprietatea de 5,5 milioane...
Fiica lui Ion Țiriac, vacanță exotică de Paște, pe proprietatea de 5,5 milioane de euro a tatălui ei » Alături de cine a petrecut Ioana Țiriac
Luptător de la Trupele Speciale, filmat masturbându-se la serviciu. Poliția Sibiu, zguduită de...
Luptător de la Trupele Speciale, filmat masturbându-se la serviciu. Poliția Sibiu, zguduită de anchete
EXCLUSIV Scandal în primăria lui Nicușor Dan din cauza FCSB. Gigi Becali și-a...
EXCLUSIV Scandal în primăria lui Nicușor Dan din cauza FCSB. Gigi Becali și-a trimis „soldaţii” să facă presiuni uriașe pentru a-și impune regulile
O româncă se plânge că
O româncă se plânge că "francezii sunt o naţie de nesuferiţi". Tânăra povesteşte cât de greu e să-ţi faci prieteni printre ei
Lovitură de milioane de euro dată, în București, de milionarul român care este...
Lovitură de milioane de euro dată, în București, de milionarul român care este coproprietar la cel mai tare restaurant din Dubai
Kanye West și-a filmat iubita în pat și a distribuit imaginile pe internet!...
Kanye West și-a filmat iubita în pat și a distribuit imaginile pe internet! Cum a pus-o să stea / FOTO
Cine este femeia care stă non stop lângă patul lui Florin Piersic. Soția...
Cine este femeia care stă non stop lângă patul lui Florin Piersic. Soția marelui actor nu știe mai nimic despre relația lor
Loc unic în România. Singurul lac unde crește nufărul termal
Loc unic în România. Singurul lac unde crește nufărul termal
Monica Tatoiu, dezvăluiri șocante. Abia a aflat că mai are doi frați rezultați...
Monica Tatoiu, dezvăluiri șocante. Abia a aflat că mai are doi frați rezultați din aventurile tatălui său: „I-a făcut un copil uneia, iar acum strănepotul ne-a găsit pe internet și vine în România”
Dacă va dori să beneficieze de pensie specială, Mara Mareș își va putea...
Dacă va dori să beneficieze de pensie specială, Mara Mareș își va putea depune documentele în 2055. Motivul
Aeroportul din România de unde avioanele zboară aproape goale. Deși s-a investit masiv,...
Aeroportul din România de unde avioanele zboară aproape goale. Deși s-a investit masiv, oamenii nu se înghesuie să cumpere bilete