Life

Nicoleta Nucă nu vrea să facă nunta în România. Ce locații are în minte artista: „Ar fi 15 oameni”

Nicoleta Nucă a făcut anunțul despre nuntă. Cum își dorește artista să arate marele eveniment? Puțini s-ar aștepta la asta.
29.11.2023 | 11:08
Nicoleta Nuca nu vrea sa faca nunta in Romania Ce locatii are in minte artista Ar fi 15 oameni
Nicoleta Nucă a făcut dezvăluiri despre nuntă. Sursa foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Deși publicul este obișnuit ca persoanele publice să aibă nunți fastuoase, Nicoleta Nucă are în minte alte planuri. Artista a fost cerută în căsătorie în urmă cu doi ani, dar nu se grăbește cu marele eveniment.

Cum vrea Nicoleta Nucă să arate nunta sa

Nicoleta Nucă a fost cerută în căsătorie în urmă cu doi ani, dar artista și iubitul său nu s-au grăbit să facă nunta. Vedeta are mai multe planuri cu privire la eveniment, însă deocamdată se concentrează pe carieră.

ADVERTISEMENT

Deși s-a spus că ar putea avea loc anul acesta, Nicoleta Nucă a dezvăluit că încă nu a stabilit o dată. Totuși, știe că își dorește ca evenimentul să fie unul restrâns, dar nu a simțit că este momemtul potrivit.

„Încă nu am stabilit, suntem pe haos așa, pe spontaneitate. În sensul ăsta suntem ambii destul de spontani, am zis că vom face când va fi cazul, când o să simțim că este momentul, că nu ne grăbim”, a declarat cântăreața la Xtra Night Show, conform spynews.ro. 

ADVERTISEMENT

Nu vrea mai mult de 15 invitați

Pe de altă parte, vedeta a declarat că la nunta sa nu vor fi prezente decât cele mai apropiate persoane. Adunate, acestea nu sunt mai mult de 15, căci vedeta nu își dorește prea multă agitație.

„Vreau ceva foarte, foarte mic. Ambii vrem ceva foarte intim, doar cu prima mână de oameni din viața noastră, părinții, dar nici măcar, cred că atunci când am făcut un calcul ne-am dat seama că ar fi 15 oameni. Nunta perfectă!”, a precizat artista.

ADVERTISEMENT

Mai mult decât atât, Nicoleta Nucă și logodnicul ei nu își doresc să se căsătorească în România. Ei vor o nuntă în Italia și au în minte două locații de vis, dar încă nu este nimic concret.

„Noi ne-am dori să fie în afara țării, dar acum să vedem cum vom reuși, cum o vrea Dumnezeu. Ne-am dori pe Coasta Amalfi sau undeva în zona Lacului Garda”, a declarat Nicoleta Nucă.

ADVERTISEMENT

Nicoleta Nucă și iubitul ei s-au căsătorit în vara anului 2021. Cererea a avut loc într-un cadru de vis, la Istanbul, iar artista a primit o bijuterie superbă și la scurt timp a împărtășit momentul fericit cu cei care o îndrăgesc.

ADVERTISEMENT