Life

Nicoleta Nucă s-a răzgândit cu nunta? Artista, dezvăluiri exclusive: „Viața este grea”

Nicoleta Nucă a făcut dezvăluiri despre debutul ca actriță, vedeta filmând anul trecut pentru o producție italo-americană, în Sicilia.
18.01.2023 | 12:30
Nicoleta Nuca sa razgandit cu nunta Artista dezvaluiri exclusive Viata este grea
Nicoleta Nucă, mai nou, actriță. Foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Nicoleta Nucă a făcut un mare salt în carieră, cântăreața basarabeancă schimbând pentru o perioadă domeniul muzical cu actoria și reucnoaște că speră să se dezvolte mai mult în această direcție.

Nicoleta Nucă nu se grăbește cu nunta. Vedeta vrea să se concentreze asupra carierei

Fosta câștigătoare X Factor România a făcut câteva dezvăluiri în exclusivitate despre noutățile din viața ei, despre rolul pe care îl joacă în filmul „Sicilian Holiday”, o producție italo-americană care va debuta pe marile ecrane din Italia în luna iunie 2023.

ADVERTISEMENT

Nu este stabilit încă dacă filmul în care joacă Nucă va avea premiera și la cinematografele de la noi, dar cu siguranță pelicula va putea fi vizionată pe Netflix după ce va fi lansată oficial.

Nicoleta Nucă a petrecut câteva săptămâni bune anul trecut în Sicilia, acolo unde au avut loc filmările. Nu este singura surpriză pe care o pregătește vedeta. Aceasta ne-a spus că e în negocieri pentru niște proiecte în televiziune, însă nu a vrut să intre în detalii până nu e sigură ca va semna contractele.

ADVERTISEMENT

Cât despre nunta cu partenerul său, Nicoleta Nucă nu pare să se grăbească, deși s-a scris de nenumărate ori că ar face nunta în acest an. La ora actuală, nu există nicio certitudine, cariera fiind în această clipă pe primul loc pentru cântăreață.

Cântăreața, negocieri cu televiziunile: „Am deja în plan niște proiecte”

Bună, Nicoleta! Cum a început anul ăsta pentru tine? Cu ce te mai lauzi? Până la urmă avem nuntă anul ăsta sau nu?

ADVERTISEMENT

-E posibil să facem nunta, încă n-am stabilit. Anul ăsta a început… Nu-mi dau seama dacă a început cu stângul sau cu dreptul, cu siguranță n-a început cu stângul, dar nu știu dacă a început cu dreptul. Oricum a început bine, în principiu… Sunt mulțumită de ce a început să se miște. Am deja în plan niște proiecte tv, dar momentan nu pot să divulg ce și cum, pentru că vreau să le văd concretizate. În continuare mă concentrez pe muzică. Asta e primordială pentru mine.

Anul trecut ai debutat ca actriță. Să înțeleg că ăsta va fi de acum al doilea job?

-Sincer, eu zic să sperăm că mai joc și în filme, că tot am deschis sertărașul cu cinematografia anul trecut, anul ăsta sper să am ocazia să mai lucrez la genul acesta de proiecte. În rest, cam atât momentan.

ADVERTISEMENT
nicoleta nucă
Afișul filmului în care joacă Nicoleta Nucă. Producția se va lansa anul ăsta, în Italia

Despre rolul pe care îl joacă în filmul „Sicilian Holiday”: „M-am regăsit în personaj”

Cum te-ai pregătit pentru rolul din „Sicilian Holiday”? Ce ai în comun cu personajul?

-Să știi că nu mi-a fost foarte greu în cazul acestui rol, pentru că într-o oarecare măsură m-am regăsit în personaj. Poate nu atât ca aspect fizic, cât ca poveste. Este vorba despre o fată din România care își dorește să facă muzică, dar care e nevoită să renunțe la visul ei din cauza vieții. Căci viața este grea.

Mă rog, din cauza dificultăților. Și atunci pleacă în Sicilia să muncească și acolo are ocazia să cunoască acești oameni cu care muncește împreună și care încearcă să o încurajeze să-și urmeze acest vis de a face muzică.

Despre jungla showbiz-ului: „Odată ce intri în lumea asta trebuie să fii conștient că lași la ușă toată intimitatea”

Ești de ceva vreme în lumea asta a showbiz-ului. Ți-a fost vreodată greu să reziști? Cum te-ai împăcat cu faima?

-Cu siguranță nu a fost și nu este ușor. Odată ce intri în lumea asta trebuie să fii conștient că lași la ușă toată intimitatea. Anumite aspecte ale vieții nu mai pot rămâne doar pentru tine. Vrei, nu vrei, la un moment dat se află oricum. Trebuie să fii asumat și foarte puternic în privința criticilor, a comentariilor oamenilor.

Nu poți să placi tuturor. Se va găsi mereu cineva care să comenteze într-un mod negativ despre tine, despre cum te-ai îmbrăcat, despre muzica pe care o faci, despre fața pe care o ai, despre orice. Este ceva normal, dar, din păcate nu este un lucru ușor și de înțeles pentru absolut oricine. Trebuie să te înarmezi cu foarte multă putere și foarte multă asumare când intri în lumea showbiz-ului.

ADVERTISEMENT