Life

Nicoleta Nucă, nuntă de lux în Italia. Artista ar avea doar 15 invitați

Nicoleta Nucă și iubitul ei se vor căsători în Italia. Artista a dezvăluit că atât ea, cât și logodnicul ei, iubesc această țară și au căzut de comun acord să se căsătorească în Italia.
10.05.2022 | 00:31
Nicoleta Nuca nunta de lux in Italia Artista ar avea doar 15 invitati
Nicoleta Nucă și iubitul ei, toboșarul Alex Ursache, se vor căsători în Italia. foto: colaj Fanatik / Facebook
ADVERTISEMENT

Nicoleta Nucă și iubitul ei, toboșarul Alex Ursache, urmează să se căsătorească într-o locație de vis. Artista și partenerul ei de viață visează să se căsătorească în Italia.

Nicoleta Nucă vrea o nuntă luxoasă în Italia

Artista nici măcar nu are o dată stabilită pentru marele eveniment, dar ceea ce știe cu siguranță este că nunta cu Alex Ursache va fi în Italia.

ADVERTISEMENT

Nicoleta Nucă a dezvăluit pentru Wowbiz că dorește să aibă o nuntă mică, alături doar de oamenii dragi ei și viitorului ei soț.

Conform dezvăluirilor sale, nunta Nicoletei Nucă ar urma să fie extrem de restrânsă, cu doar 15 invitați. De asemenea, Nicoleta Nucă și iubitul ei nu știu încă nici dacă vor sau nu să aibă nași, având în vedere și faptul că creștinii baptiști nu îi consideră obligatorii la ceremonia religioasă.

ADVERTISEMENT

Nicoleta Nucă a mărturisit că ar vrea să aibă nunta în Italia deoarece este o țară cu adevărat frumoasă, în care a și locuit. Atât ea, cât și iubitul ei și-au dorit să se căsătorească aici.

„Pentru că este foarte frumos! Eu am locuit în Italia și îmi place foarte mult țara. Pur și simplu este o țară foarte frumoasă și asta ne-am dorit!”, a spus Nicoleta Nucă pentru sursa citată.

ADVERTISEMENT

Câte persoane sunt invitate la nunta Nicoletei Nucă

Nunta Nicoletei Nucă cu iubitul ei va fi una extrem de restrânsă, conform declarațiilor făcute de aceasta. Le vor fi aproape mirilor doar părinții și cele mai dragi persoane.

Artista a dezvăluit că nici ea și nici Alex Ursache nu sunt adepții evenimentelor grandioase, așa că nu vor fi sute de invitați la marele eveniment din viața lor.

ADVERTISEMENT

„Ne dorim o nuntă foarte mică, cât mai mică și cât mai intimă, la care vor participa doar cei mai apropiați oameni, gen părinții și prima mână de oameni din viața noastră și cam atât.

Nu suntem genul cu evenimente grandioase și sute de oameni care să vină doar să facă prezența. Nu vrem să facem business din nuntă. Cred că ne rezumăm la 15 oameni”, a declarat Nicoleta Nucă pentru Viva.

ADVERTISEMENT
Tags: