Life

Nicoleta Nucă a dat cărțile pe față. Ce s-a întâmplat la Bravo, ai stil și ce părere are despre industria muzicală românească

Nicoleta Nuca a spus adevărul despre Bravo, ai stil! și despre industria muzicală din România. De ce consideră artista că felul său de a fi nu este apreciat?
16.07.2022 | 16:22
Nicoleta Nuca a dat cartile pe fata Ce sa intamplat la Bravo ai stil si ce parere are despre industria muzicala romaneasca
Nicoleta Nuca a spus adevărul despre participarea la Bravo, ai stil!. Foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Nicoleta Nuca nu s-a mai abținut și a spus sincer ce crede despre colegii săi de breaslă și despre motivele pentru care nu a fost pe placul multora dintre ei. De altfel, artista originară din Republica Moldova nu și-a găsit locul nici la Bravo, ai stil!.

Nicoleta Nucă și-a spus părerea sinceră despre industria muzicală din România și motivele pentru care crede că nu a fost apreciată la Bravo, ai stil!

Nicoleta Nuca s-a numărat printre concurentele sezonului trecut de la Bravo, ai stil!, însă nu a reușit să impresioneze și a fost prima eliminată din competiție.

ADVERTISEMENT

Artista originară din Republica Moldova nu și-a găsit locul în emisiunea de la Kanal D, iar faptul că a fost de multe ori pusă la zid de colegele sale a afectat-o și nu a reușit să se integreze în echipă.

Cântăreața a declarat pentru CanCan.ro recent că și-a dat dat seama că nu este deloc potrivită pentru astfel de formate de televiziune.

ADVERTISEMENT

„Nu sunt potrivită pentru genul acesta de emisiuni în care corectitudinea și bunul-simț și cumințenia și educația sunt pe ultimul loc”, a spus Nicoleta Nucă.

În plus, spre deosebire de colegele sale a căror carieră a fost în continuă ascensiune și au primit mai multe oferte după participarea la Bravo, ai stil!, Nicoleta Nucă nu a avut parte de același tratamente. Totuși, spune că a dat prea multă importanță acestor detalii deoarece scopul său nu a fost să „primească favoruri”.

ADVERTISEMENT

Nicoleta Nucă nu neagă ca experiența de la Bravo, ai stil! a avut și părți bune. Susține că a cunoscut mai multe persoane și că i-a servit drept lecție de viață, din care a avut ce să învețe.

„Tupeul ăsta trebuie să fie cu o limită cu bun simț”

De altfel, nici despre industria muzicală din România Nicoleta Nuca nu are o părere foarte bună. Artista a afirmat că atitudinea și felul său de a fi nu au fost prea apreciate de colegii săi de breaslă. Nu a ținut cont de criticile care i s-au adus de-a lungul timpului, iar acestui lucru crede că i se datorează și succesul.

ADVERTISEMENT

„Cred că în mediul în care activez, în mod normal te ajuta să fii ceva mai cu tupeu. Dar cred că și tupeul ăsta trebuie să fie cu o limită cu bun simț. Adică, eu cel puțin nu pot să șterg cu buretele educația pe care am primit-o acasă și personalitatea pe care mi-am dezvoltat-o ​​în ani.

Și nici nu-mi doresc să mă schimb, doar pentru a plăcea sau a fi ajutată de cei din jur”, a adăugat Nicoleta Nucă pentru sursa citată anterior.

ADVERTISEMENT