Sport

Nicolo Napoli, despre țipetele din vestiarul lui FC U Craiova de la finalul meciului cu Petrolul: ”Sunt lucruri care ne aparțin”

FC U Craiova a ajuns la al treilea eșec consecutiv, după ce a fost învinsă și de Petrolul Ploiești, scor 1-0, în prima etapă din play-off.
18.03.2024 | 23:09
Nicolo Napoli despre tipetele din vestiarul lui FC U Craiova de la finalul meciului cu Petrolul Sunt lucruri care ne apartin
Nicolo Napoli, despre țipetele din vestiarul lui FC U Craiova de la finalul meciului cu Petrolul. foto: Sport Pictures
ADVERTISEMENT

FC U Craiova 1948 a plecat de la Ploiești fără punct câștigat, după ce a fost învinsă de Petrolul, scor 1-0, în prima etapă a play-off-ului SuperLigii. Elevii lui Nicolo Napoli se situează pe loc de baraj în acest moment.

Nicolo Napoli are încredere că FC U Craiova 1948 se va salva de la retrogradare

După înfrângerea suferită, Nicolo Napoli încă are speranțe pentru evitarea retrogradării chiar dacă a trecut mai mult de o lună de la ultima victorie a oltenilor.

ADVERTISEMENT

”Băieții au făcut o primă repriză bună. Am jucat. Repriza a doua nu mi-a plăcut. Am încercat egalarea, dar nu am putut. În prima repriză am jucat bine, am făcut faza defensivă bine, ne-am apărat.

Din vestiar s-au auzit țipete, e normal, vorbim. Sunt lucruri care ne aparțin. În 15 zile se poate lucra. Încercăm să ne antrenăm bine pentru meciul cu Oțelul. Lucrăm cu preparatorul fizic, cu tot staff-ul și încercăm să ne salvăm.

ADVERTISEMENT

Nu vorbim de retrogradare. Avem jucători foarte buni. Cred că ne putem salva”, a declarat Nicolo Napoli, după Petrolul – FC U Craiova 1948 1-0.

Florin Achim, după Petrolul – FC U Craiova 1948 1-0: ”Frustrarea a ajuns la cote maxime”

Florin Achim a avut singura ocazie importantă a lui FC U Craiova în partida de la Ploiești. Mijlocașul a recunoscut că atmosfera de la echipă nu este foarte bună, la final, auzindu-se țipete din vestiar.

ADVERTISEMENT

”Încă avem șanse să ne salvă de la retrogradare. Trebuie să câștigăm meciurile directe, meciurile de acasă. Sunt foarte importante. Eu zic că putem să facem acest lucru.

Va fi greu pentru că suntem într-o pasă neagră, atmosfera nu este foarte bună. După meci, se auzea gălăgie din vestiar, deoarece mai mulți țipau, ne spuneam părerea. Frustrarea a ajuns la cote maxime.

ADVERTISEMENT

Am venit cu gânduri de play-off din vacanță și au venit foarte multe înfrângeri la rând. Ne-am trezit deodată într-o situație complicată”, a declarat Vlad Achim, după Petrolul – FC U Craiova 1948 1-0.

ADVERTISEMENT