Sport

Nicolo Napoli, gata să revină pentru a opta oară la FC U Craiova! Reacție furibundă a galeriei oltene

Nicolo Napoli este pe care să revină pe postul de antrenor principal la FC U Craiova! Însă, suporterii nu sunt de acord cu decizia luată de conducerea olteană.
03.01.2022 | 21:18
Nicolo Napoli gata sa revina pentru a opta oara la FC U Craiova Reactie furibunda a galeriei oltene
Nicolo Napoli a salvat-o pe FC U Craiova de la retrogradare, dar Adrian Mititelu l-a înlăturat de la echipă și a stârnit furia suporterilor
ADVERTISEMENT

Nicolo Napoli (59 de ani) este liber de contract după ce, în luna iunie, s-a despărțit de Poli Iași.

De-a lungul timpului, antrenorul italian a mai antrenat-o în șapte rânduri pe FC U Craiova.

Nicolo Napoli, favorit să o preia pe FC U Craiova

Potrivit ProSport, Nicolo Napoli este favorită să preia postul de antrenor principal la FC U Craiova. După plecarea lui Eugen Trică de la „cârma” echipei, interimatul a fost asigurat de Dan Vasilică.

ADVERTISEMENT

Însă, suporterii olteni nu sunt de acord cu această decizie. Conform GSP, „Gogoașă”, unul din liderii Peluzei Sud, a anunțat că galeria nu se va mai prezenta la meciuri și cere ca sigla cu „PS 1997” să fie eliminată de pe tricourile echipei.

În ultmul mandat, Nicolo Napoli a antrenat-o timp de două luni pe FC U Craiova, în perioada august-octombrie 2020.

ADVERTISEMENT

Ce spunea Eugen Trică după despărțirea de FC U Craiova

După despărțirea de FC U Craiova, din luna decembrie, Eugen Trică a vorbit, în exclusivitate, pentru FANATIK. Acesta a declarat faptul că despărțirea a fost de comun acord, însă, în același timp, a lăsat de înțeles că și-ar fi dorit să primească mai mult timp la formația olteană.

„Am plecat pentru că nu am avut rezultate. Am spus că plec dacă nu am rezultate, nu? Asta e. Mi-am dorit să fac mult mai mult, dar din păcate nu am reușit.

ADVERTISEMENT

Da, cer timp. Dar eu am avut patru etape la dispoziție, patru meciuri în care am câștigat un singur punct și asta a fost.

Am rămas în relație foarte bună cu familia Mititelu. Da, despărțirea a fost de comun acord. Ne-am strâns mâna, din păcate nu am reușit. Îmi pare rău că nu am reușit.

ADVERTISEMENT

Jucătorii au încercat, au făcut tot ce au putut. Le urez baftă multă. Ei atât au putut și s-a văzut o presiune asupra lor. Nu propun eu nume, domnul Mititelu știe cel mai bine ce vrea”, a spus Eugen Trică, în exclusivitate, pentru FANATIK, după despărțirea de FC U Craiova.

În prezent, FC U Craiova se află pe locul 14 din Casa Pariurilor Liga 1, cu 19 puncte obținute după 21 de meciuri jucate.

ADVERTISEMENT