Fotbal international

Nicu Stanciu, îngrijorat înainte de returul dintre Slavia Praga şi CFR Cluj: “Ştiam de forţa lui Dan Petrescu! Nu îi vom subestima”

27.08.2019 | 21:30
Nicu Stanciu ingrijorat inainte de returul dintre Slavia Praga si CFR Cluj Stiam de forta lui Dan Petrescu Nu ii vom subestima

CFR Cluj joacă miercuri, de la ora 22:00, meciul retur cu Slavia Praga, din play-off-ul UEFA Champions League. Campioana României a pierdut cu 0-1 în tur şi are nevoie de o victorie cu două goluri marcate pentru a se califica. Nicu Stanciu, cel mai costisitor transfer de la Slavia a declarat înainte de meci că “dubla” cu CFR nu a fost tranşată din tur. 

Nicu Stanciu, îngrijorat înainte de returul dintre Slavia Praga şi CFR Cluj: “Ştim ce ne aşteaptă”

Mijlocaşul naţionalei României a declarat că se teme de Dan Petrescu, manager despre care spune că are capacitatea să îşi motiveze foarte bine jucătorii: “Suntem convinşi că CFR e o forţă, am făcut multe vizionări. Au demonstrat în deplasare la Celtic şi Maccabi că pot înscrie în deplasare şi se descurcă de minune pe teren străin. Noi ştim ce ne aşteaptă, nu am tratat dubla uşor. Ştiam de forţa CFR-ului, de Dan Petrescu, ştim că îi motivează foarte bine şi dânsului îi plac astfel de meciuri. Nu îi vom subestima deloc”, a spus Stanciu la Digisport.

Nicu Stanciu este în faţa unei calificări istorice în grupele Champions League. Singura prezenţa a Slaviei în Liga Campionilor a fost în urmă cu 11 ani când echipa cehă a fost în aceeaşi grupă cu Steaua:

“Văd o partida foarte grea cu CFR, chiar dacă după rezultatul din tur suntem un pic favoriţi. Aici toată lumea îşi doreşte, aşteaptă calificarea. Şi eu la fel, îmi doresc foarte mult din nou în grupele Ligii Campionilor. Singura participare a Slaviei în UEFA Champions League a fost acum 12-13 ani, au fost în grupe chiar cu Steaua! Acum toţi suporterii visează la calificare”, a spus Stanciu.

Nicu Stanciu, îngrijorat înainte de returul dintre Slavia Praga şi CFR Cluj Ştiam de forţa lui Dan Petrescu! Nu îi vom subestima
Nicu Stanciu, îngrijorat înainte de returul dintre Slavia Praga şi CFR Cluj Ştiam de forţa lui Dan Petrescu! Nu îi vom subestima

Meciul retur dintre Slavia Praga şi CFR Cluj va avea loc miercuri, de la ora 22:00. Clujenii pot reveni în cea mai importantă competiţie inter-cluburi după o pauză de 7 ani. În 2012, CFR Cluj a reuşit calificarea în primăvara europeană după ce a încheiat pe locul trei într-o grupă cu Manchester United, Galatasaray şi Braga.