Life

Niculina Stoican, sunată de amanta soțului ei. Ce i-a transmis cântăreața

Niculina Stoican a fost sunată de amanta soțului ei, Vasile Stănescu. Interpreta de muzică populară a povestit cum a reacționat după acest apel și ce i-a transmis femeii.
14.11.2021 | 10:41
Niculina Stoican sunata de amanta sotului ei Ce ia transmis cantareata
Niculina Stoican a fost sunată de amanta soțului ei. Ce i-a transmis cântăreața de muzică populară. Sursa foto: Facebook
ADVERTISEMENT

Niculina Stoican a dezvăluit care a fost reacția ei atunci când a fost sunată de amanta soțului ei. Întâmplarea s-a petrecut cu mult timp în urmă, dar artista a povestit recent despre acest episod din viața ei.

Interpreta de muzică populară și Vasile Stănescu sunt căsătoriți de peste 30 de ani. Căsnicia lor nu a fost lipsită de probleme de-a lungul timpului, dar au reușit să treacă peste orice împreună.

ADVERTISEMENT

Cum a reacționat Niculina Stoican atunci când a fost sunată de amanta soțului ei

La un moment dat, Niculina Stoican a povestit ce i-a spus femeii care i-a fost amantă soțului ei. Femeia respectivă a sunat-o pe artistă, susținând că pe ea o iubește soțul ei.

Cântăreața a reacționat imediat și i-a spus să o sune atunci când vor fi căsătoriți și va purta numele de familie al lui Vasile Stănescu.

ADVERTISEMENT

Artista știe că soțul ei nu o va părăsi, indiferent de greutățile care apar în căsnicia lor. Niculina Stoican a ținut să-i transmită acest lucru și celei care a sunat-o la acel moment.

„Am primit și telefoane, ‘Stii că soțul tău mă iubește’ și i-am spus ‘Da, te iubește?! Mă bucur foarte mult pentru tine, dar să-‘i spun ceva ce cred că tu ai omis.

ADVERTISEMENT

Pe mine mă cheamă Stănescu. Mă suni să-mi spui că te iubește soțul meu când o să te cheme pe tine Stănescu și pe mine nu o să mă mai cheme’”, a declarat Niculina Stoican la Antena Stars, cu ceva timp în urmă.

Totodată, artista consideră că gelozia nu este deloc benefică într-o căsnicie. Niculina Stoican nu se consideră o femeie geloasă și posesivă.

ADVERTISEMENT

„Nu am fost o persoană geloasă. (…) Mie mi se pare deplasată ideea asta cu ‘eu m-am născut pentru tine și tu te-ai născut pentru mine’, nu, ‘eu m-am născut pentru mine și tu te-ai născut pentru tine’”, a continuat vedeta.

Solista de muzică populară este conștientă de faptul că soțul ei a făcut anumite greșeli în mariajul lor. Este conștientă de acest lucru, iar acum lucrurile merg bine în familia lor.

Niculina Stoican și Vasile Stănescu au trecut prin momente grele acum câțiva ani, atunci când bărbatul a stat în spatele gratiilor pentru obținerea ilegală e rambursări de TVA de 13,6 milioane de lei.

Cei doi soți au luat-o de la capăt după ce Vasile Stănescu a fost eliberat, iar acum se bucură de armonie în familia lor.

ADVERTISEMENT