News

Nicușor Dan continuă atacurile la adresa Gabrielei Firea: „Să dea lumea în judecată pe banii ei”

12.01.2021 | 15:13
Nicusor Dan continua atacurile la adresa Gabrielei Firea Sa dea lumea in judecata pe banii ei
ADVERTISEMENT

Într-un mesaj publicat cu puțin timp în urmă pe rețelele de socializare, Nicușor Dan anunță că Primăria Capitalei a pus punct „stupidelor războaie cu presa” declanșate de Gabriela Firea și îi recomandă fostului edil să se adreseze instanței, dar pe cheltuiala proprie.

Potrivit actualului primar, PMBa fost luată ostatică în războaiele Gabrielei Firea, în nesfârşita ei campanie de imagine şi în scandalurile pe care periodic le-a provocat” și abia acum încearcă să devină o instituție normală, „interesată de soluții, nu de conflicte”.

ADVERTISEMENT

În replică, Firea îl acuză că a blocat, de îndată ce a preluat mandatul, mai multe lucrări importante, printre care și cele pentru lărgirea bulevardului Prelungirea GhenceaNu a deschis nici ușa din față a Primăriei, cum se lăuda populist în campanie”, a mai spus senatoarea PSD.

Nicușor Dan continuă războiul cu Gabriela Firea

Gabriela Firea continuă să fie dominată de nervii și resentimentele cu care a condus Primăria. Dacă vrea să facă scandal și ca ex-primar, să fie pe baricade pentru o închipuită „onorabilitate”, îi recomand să dea lumea în judecată pe banii ei.

ADVERTISEMENT

Primăria Capitalei a ieșit din stupidele războaie cu presa în care a angajat-o fostul primar și e foarte bine așa. Avem treburi mai importante de făcut. Sunt de subliniat însă două lucruri privind aceste procese lansate de Firea.

Primul e acela că au fost date în judecată nu doar instituții de presă, ci și persoane fizice, și s-au cerut daune imense, de peste 1 milion de euro. Asta arată clar intenția de a intimida presa și de a descuraja orice jurnalist să critice primarul sau primăria.

ADVERTISEMENT

Al doilea lucru e faptul că, în mintea Gabrielei Firea, Primăria Capitalei se confunda cu propria ei persoană. A fost un delir de grandoare care a durat patru ani, care s-a combinat cu risipă și corupție și a costat foarte mult bucureștenii.

Primăria Municipiului București a fost luată ostatică în războaiele Gabrielei Firea, în nesfârșita ei campanie de imagine și în scandalurile pe care periodic le-a provocat. Ieșim acum din această paradigmă, pentru a avea o primărie normală, interesată de soluții și nu de conflicte.

ADVERTISEMENT

Cât despre sfetnicul său procesoman, domnul Aurelian Bădulescu, lăsat să mai otrăvească atmosfera în CGMB cu aceleași metode, îl anunț că nu mă intimidează plângerile penale mincinoase și că va suporta și el rigorile legii privind denunțurile calomnioase”, a scris Nicușor Dan pe contul său de Facebook.

ADVERTISEMENT
Fiica lui Ion Țiriac, vacanță exotică de Paște, pe proprietatea de 5,5 milioane...
Fiica lui Ion Țiriac, vacanță exotică de Paște, pe proprietatea de 5,5 milioane de euro a tatălui ei » Alături de cine a petrecut Ioana Țiriac
Norvegianul care mutila bărbați cărora le tăia organele sexuale, condamnat la 22 de...
Norvegianul care mutila bărbați cărora le tăia organele sexuale, condamnat la 22 de ani de închisoare. Un român, implicat în afacerea macabră
EXCLUSIV Scandal în primăria lui Nicușor Dan din cauza FCSB. Gigi Becali și-a...
EXCLUSIV Scandal în primăria lui Nicușor Dan din cauza FCSB. Gigi Becali și-a trimis „soldaţii” să facă presiuni uriașe pentru a-și impune regulile
Cât costă un burger cu carne de crocodil:
Cât costă un burger cu carne de crocodil: "Trebuie doar puţin rumenit. Românii au gusturi bune la mâncare"
Lovitură de milioane de euro dată, în București, de milionarul român care este...
Lovitură de milioane de euro dată, în București, de milionarul român care este coproprietar la cel mai tare restaurant din Dubai
Kanye West și-a filmat iubita în pat și a distribuit imaginile pe internet!...
Kanye West și-a filmat iubita în pat și a distribuit imaginile pe internet! Cum a pus-o să stea / FOTO
Cine este femeia care stă non stop lângă patul lui Florin Piersic. Soția...
Cine este femeia care stă non stop lângă patul lui Florin Piersic. Soția marelui actor nu știe mai nimic despre relația lor
Cum se simte Kate Middleton. Răspunsul prințului William
Cum se simte Kate Middleton. Răspunsul prințului William
Monica Tatoiu, dezvăluiri șocante. Abia a aflat că mai are doi frați rezultați...
Monica Tatoiu, dezvăluiri șocante. Abia a aflat că mai are doi frați rezultați din aventurile tatălui său: „I-a făcut un copil uneia, iar acum strănepotul ne-a găsit pe internet și vine în România”
Un fotomodel din Rusia și fiica ei au fost ucise în stațiunea turcească...
Un fotomodel din Rusia și fiica ei au fost ucise în stațiunea turcească Bodrum, suspectul, fostul soț al victimei, prins după 6 luni
Motivul pentru care Angela Similea, Corina Chiriac și Mirabela Dauer nu se suportă....
Motivul pentru care Angela Similea, Corina Chiriac și Mirabela Dauer nu se suportă. Cine le-a stricat prietenia