ADVERTISEMENT
News

Nicușor Dan continuă atacurile la adresa Gabrielei Firea: „Să dea lumea în judecată pe banii ei”

Autor: Bogdan Solomon | 12.01.2021 | 15:13
Nicușor Dan continuă atacurile la adresa Gabrielei Firea: „Să dea lumea în judecată pe banii ei”
Nicușor Dan, nou atac la adresa administrației Firea. Ultimele concluzii ale primarului general Sursa foto: Colaj Fanatik

Într-un mesaj publicat cu puțin timp în urmă pe rețelele de socializare, Nicușor Dan anunță că Primăria Capitalei a pus punct „stupidelor războaie cu presa” declanșate de Gabriela Firea și îi recomandă fostului edil să se adreseze instanței, dar pe cheltuiala proprie.

ADVERTISEMENT

Potrivit actualului primar, PMBa fost luată ostatică în războaiele Gabrielei Firea, în nesfârşita ei campanie de imagine şi în scandalurile pe care periodic le-a provocat” și abia acum încearcă să devină o instituție normală, „interesată de soluții, nu de conflicte”.

În replică, Firea îl acuză că a blocat, de îndată ce a preluat mandatul, mai multe lucrări importante, printre care și cele pentru lărgirea bulevardului Prelungirea GhenceaNu a deschis nici ușa din față a Primăriei, cum se lăuda populist în campanie”, a mai spus senatoarea PSD.

Nicușor Dan continuă războiul cu Gabriela Firea

Gabriela Firea continuă să fie dominată de nervii și resentimentele cu care a condus Primăria. Dacă vrea să facă scandal și ca ex-primar, să fie pe baricade pentru o închipuită „onorabilitate”, îi recomand să dea lumea în judecată pe banii ei.

ADVERTISEMENT

Primăria Capitalei a ieșit din stupidele războaie cu presa în care a angajat-o fostul primar și e foarte bine așa. Avem treburi mai importante de făcut. Sunt de subliniat însă două lucruri privind aceste procese lansate de Firea.

Primul e acela că au fost date în judecată nu doar instituții de presă, ci și persoane fizice, și s-au cerut daune imense, de peste 1 milion de euro. Asta arată clar intenția de a intimida presa și de a descuraja orice jurnalist să critice primarul sau primăria.

Al doilea lucru e faptul că, în mintea Gabrielei Firea, Primăria Capitalei se confunda cu propria ei persoană. A fost un delir de grandoare care a durat patru ani, care s-a combinat cu risipă și corupție și a costat foarte mult bucureștenii.

ADVERTISEMENT

Primăria Municipiului București a fost luată ostatică în războaiele Gabrielei Firea, în nesfârșita ei campanie de imagine și în scandalurile pe care periodic le-a provocat. Ieșim acum din această paradigmă, pentru a avea o primărie normală, interesată de soluții și nu de conflicte.

Cât despre sfetnicul său procesoman, domnul Aurelian Bădulescu, lăsat să mai otrăvească atmosfera în CGMB cu aceleași metode, îl anunț că nu mă intimidează plângerile penale mincinoase și că va suporta și el rigorile legii privind denunțurile calomnioase”, a scris Nicușor Dan pe contul său de Facebook.

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT