News

Noi detalii despre Guru din Hunedoara. Ce au găsit polițiștii în comunitatea pe care o conducea

Noi detalii despre Guru din Hunedoara, arestat vineri pentru viol și șantaj. Ies la iveală informații șocante din secta ”Copiii Soarelui” pe care acesta o conducea de mai bine de două decenii.
28.05.2022 | 15:45
Noi detalii despre Guru din Hunedoara Ce au gasit politistii in comunitatea pe care o conducea
Ce s-a întâmplat cu toți copiii de la secta pe care o conducea Adi de la Brad. Sursa foto: Adevărul
ADVERTISEMENT

Guru din Hunedoara, cunoscut și ca ”Adi de la Brad”, a fost arestat preventiv, vineri, pentru 30 de zile, fiind acuzat de viol, șantaj, dar și că nu permitea copiilor din comunitatea pe care o conducea să meargă la școală. Bărbatul reprezenta Asociația ”Copiii Soarelui” de mai bine de 20 de ani, iar polițiștii au găsit aici, în urma perchezițiilor, și femei însărcinate.

Toți copiii din asociația lui Guru din Hunedoara au plecat înainte de sosirea poliției

Mai mult, toți minorii din sectă, alături de câteva mame, au fost văzuți plecând cu o mașină din zonă, cu puțin timp înainte de sosirea poliției, de parcă ar fi știut de ceea ce urma să se întâmple.

ADVERTISEMENT

”În relații cu persoane de sex feminin, bărbatul este bănuit că ar fi comis repetat fapte de hărțuire sexuală și de viol, ar fi împiedicat accesul la învățământ copiilor care locuiesc în cadrul comunității, aceștia nefiind înscriși la vreo unitate școlară”, a comunicat Agent șef Carla Strujan, purtătorul de cuvânt al IPJ HD, potrivit Antena 3.

De altfel, secta ”Copiii Soarelui” este cunoscută de mulți oameni. Chiar și din alte țări obișnuiau persoane să-l caute pe ”Adi de la Brad”. Cu toții veneau la el să-i ajute să mediteze și să se regăsească pe sine.

ADVERTISEMENT

În toți acești 20 de ani de existență, Asociaţia Culturală ”Copiii Soarelui” s-a extins în inima munților, în satul hunedorean Dumbrava de Sus: s-au cumpărat case și terenuri.

Fostă cântăreață, din comunitatea lui ”Adi de la Brad”: ”Omul are mai multe femei, cu care are mai mulți copii”

Și o fostă cântăreață a apelat la celebrul guru. Damia Salloums și-a făcut curaj și l-a dat în vileag pe bărbat. Ea a mărturisit cum liderul spiritual manipula comunitatea și făcea familii să se despartă.

ADVERTISEMENT

”Adevărul e că nu știu ce face acest om care deține acest loc (…) Dar prin tot ce face e contrar, manipulează, cei din jurul lui sunt manipulați prin frică, nu au putere de decizie, se bagă în viața lor familială și sexuală.

Tații copiilor nu aveau voie să îi atingă, să ii vadă, că le transmiteau karmă. Nu știu ce puteri extrasenzoriale are, dar are putere de manipulare și de a înnebuni oamenii. Și oamenii îl lasă. Nu au grijă de animale, locul e plin de purici, plantele sunt îngrijite când și cum.

ADVERTISEMENT

Este un om nervos, supărat, e porcos, libidinos, se dă la toate femeile, manipulează și are grijă ca cei care se deschid să facă ce zice el. Tații copiilor nu aveau voie să îi atingă, să ii vadă, că le transmiteau karmă.

 Omul are mai multe femei, cu care are mai mulți copii, eu nu l-am judecat. Sunt femei puternice dar abuzate emoțional, li se spune că li se arde karma pentru că au relații cu el”, a mărturisit Damia Salloums.

Concret, Asociația ”Copiii Soarelui” funcționa încă din anul 1997. Oamenii legii au demarat o anchetă amplă în acest caz.

ADVERTISEMENT