News

Noi detalii în cazul crimei din Măgurele. În cât timp au scăpat cei doi tineri de trupul italianului

Au apărut noi informații în cazul crimei din Măgurele. Acestea indică timpul de care au avut nevoie cei doi tineri, principalii suspecți, pentru a scăpa de trupul italianului ucis.
13.05.2022 | 12:18
Noi detalii in cazul crimei din Magurele In cat timp au scapat cei doi tineri de trupul italianului
Informații noi în cazul crimei din Măgurele. Cei doi suspecți au scăpat într-un timp record de cadavrul italianului. Sursa foto: captură Antena 3
ADVERTISEMENT

Au apărut date noi în cazul crimei de la Măgurele. Presupușii ucigași au scăpat de cadavrul italianului în mai puțin de trei ore.

Informații noi în cazul crimei din Măgurele. Cei doi suspecți au scăpat într-un timp record de cadavrul italianului

La mijlocul acestei săptămâni, în spațiul public au apărut imagini surprinse de camerele de supraveghere care îi arată pe cei doi tineri de 23 și 27 de ani, o femeie și un bărbat, în timp ce cară cadavrul italianului.

ADVERTISEMENT

Se pare că tot acest ”proces” prin care suspecții de crimă au vrut să elimine orice urmă a faptelor lor deosebit de grave ar fi durat destul de puțin. Iată filmul evenimentelor din weekendul trecut.

Întreaga acțiune s-a derulat în noaptea de 6 spre 7 mai. Procurorii din acest caz au aflat că pe data de 6 mai victima, Mauro Gadda, a ajuns în apartamentul din Ferentari. Cel mai probabil, acesta a fost de fapt atras într-o cursă.

ADVERTISEMENT

Bărbatul a intrat în apartamentul celor doi la ora 18, iar o oră mai târziu, tânăra a dus copiii de-acasă pentru a pregăti ”terenul” a ceea ce urma să se petreacă.

Acțiunea se mută apoi după miezul nopţii de 7 mai. Pe camerele de supraveghere se observă cum prima care iese din bloc a fost tânăra, la ora 3 şi 30 de minute. 3 minute mai târziu s-a întors.

ADVERTISEMENT

Apoi, la ora 3 şi 42 de minute, tinerii părăsesc blocul. Amândoi au telefoanele aprinse. Peste alte 8 minute, revin în bloc. Petrec în apartament o oră. Apoi ies cu mai multe bagaje voluminoase.

În interval de 13 minute duc la maşină tot ce-i putea incrimina: cadavrul, covorul, obiectele personale ale italianului şi mai multe probe din apartament. S-au urcat în maşină şi şi-au dus planul până la capăt, notează Antena 3.

ADVERTISEMENT

Urmează revenirea acasă, cu autobuzul. Ei sunt filmaţi intrând în bloc la ora 6 şi 5 minute. La ora 7, ea pleacă iar din bloc cu mai multe sacoşe. Se întoarce fără ele şi repetă acțiunea peste jumătate de oră.

Cei doi suspecți au fost arestați preventiv

Cei doi suspecți din cazul italianului găsit carbonizat într-o mașină, la Măgurele, în Ilfov, au fost arestați preventiv, joi.  Crima a avut loc în noaptea de vineri spre sâmbătă.

ADVERTISEMENT