News

Suspecții crimei din Măgurele, surprinși pe camerele de filmare în timp ce cărau cadavrul italianului. Detalii terifiante din acest caz

Anchetatorii au tot mai multe indicii care ar putea elucida cazul crimei din Măgurele. Suspecții uciderii afaceristului italian au fost surprinși pe camerele de filmare în timp ce cărau cadavrul victimei.
11.05.2022 | 13:07
Suspectii crimei din Magurele surprinsi pe camerele de filmare in timp ce carau cadavrul italianului Detalii terifiante din acest caz
Suspecții crimei din Măgurele, filmați în timp ce cară cadavrul afaceristului italian. Sursa foto: colaj Fanatik / captură antena 3.ro
ADVERTISEMENT

Apar tot mai multe date menite să clarifice circumstanțele decesului cetățeanului italian Mauro Donato Gadda, al cărui cadavru carbonizat a fost descoperit într-o mașină abandonată pe un câmp din localitatea Măgurele.

Suspecții crimei din Măgurele, filmați în timp ce cară cadavrul afaceristului italian

Cei doi tineri de 23 și 27 de ani, o femeie și un bărbat, principalii suspecți în acest moment, au fost surprinși pe camerele de filmare în timp ce cară cadavrul italianului.

ADVERTISEMENT

În aceste imagini, difuzate de Antena 3, se observă cum aceștia cară mai multe bagaje în care s-ar fi aflat trupul cetățeanului italian.

Suspecții coboară în fața blocului în jurul orei 1.45 dimineața, pe 7 mai, adică ziua în care a fost carbonizat trupul bărbatului în mașina aflată pe câmpul din Măgurele.

ADVERTISEMENT

La un moment dat, în dreptul celor doi oprește un taximetrist, episod care îi sperie și îi face să se retragă temporar.

La scurt timp, după ce drumul s-a eliberat, tinerii au reluat transportarea bagajelor spre mașina italianului, care era parcată în lateralul blocului.

ADVERTISEMENT

Din filmare se poate vedea cum bărbatul are dificultăți evidente în ridicarea geamantanelor.

Detalii terifiante în cazul uciderii italianului

Între timp, au apărut și noi detalii terifiante despre modul în care cei doi suspecți de crimă au acționat în acest caz.

Totul ar fi pornit de la relația pe care victima o avea cu tânăra de 23 de ani. Femeia este căsătorită și are doi și doi copii, potrivit sursei citate.

ADVERTISEMENT

La cererea imperativă a soțului, aceasta ar fi încercat în dese rânduri să se despartă de italian. Cum amantul ar fi devenit insistent, femeia l-a invitat în apartamentul cuplului situat pe Aleea Livezilor, în Sectorul 5.

În imobil, aceasta l-a așteptat împreună cu soțul în vârstă de 27 de ani. Cel mai probabil, cuplul ar fi comis crima în apartamentul în care locuiau alături de cei doi copii, în vârstă de 6, respectiv 4 ani. Micuții sunt acum în grija celor de la Protecția Copilului.

După ucidere, ar fi urmat momente desprinse din filmele horror. Cei doi soți și-au dat seama că bărbatul este prea greu pentru a-l putea transporta cât mai departe de locul crimei. Astfel, au decis să îl tranșeze.

La finalul execuției, acesta a fost urcat în mașina cu care venise și dus pe un câmp din localitatea Măgurele, unde a fost incendiat.

ADVERTISEMENT