News

Noi imagini din noaptea crimei din Mangalia. Doi tineri, filmați în parcul în care se afla cadavrul Alinei

Cei doi au fost surprinși pe camerele de supraveghere din parcul din Mangalia. Ce au făcut tinerii după ce au văzut cadavrul?
10.08.2023 | 10:16
Noi imagini din noaptea crimei din Mangalia Doi tineri filmati in parcul in care se afla cadavrul Alinei
Noi imagini din noaptea crimei din Mangalia. colaj Fanatik/ Foto: Captură Antena 3/ Facebook
ADVERTISEMENT

Noi imagini din noaptea crimei din Mangalia. Fapta ucigașei de 18 ani a șocat o țară întreagă. Informațiile cu privire la ceea ce s-a întâmplat în noaptea respectivă continuă să apară și să provoace groază.

Noi imagini din noaptea crimei din Mangalia

După ce a apărut mărturia Loredanei Atănăsoaie, criminala din Vaslui, care a povestit pas cu pas cum a ucis-o pe Alina Elena, aflăm că trupul neînsuflețit al victimei a fost văzut, în noaptea fatidică, de doi tineri.

ADVERTISEMENT

Cei doi au fost surprinși pe camerele de supraveghere din parcul din Mangalia, în care Alina Elena a fost abandonată sub o bancă, înainte ca pescarul să treacă prin locul respectiv. Băieții ar fi observat ceva suspect sub bancă și au mers să verifice ce se află acolo. Potrivit Antena 3, tinerii ar fi sunat și ei la 112. Amintim că Alina, tânăra de 18 ani, a fost găsită duminică dimineața, în parcul din Mangalia.

Cea care a ucis-o, Loredana Atănăsoaie, era cea mai bună prietenă a victimei. Si ea a fost filmată de camerele de supraveghere instalate în zona respectivă. Aceasta a pus cadavrul Alinei într-un geamantan, pe care l-a transportat cu un taxi.

ADVERTISEMENT

Șoferul de taxi nu știa ce conține trolerul. Deși a întrebat-o pe ucigașă, deoarece i s-a părut extrem de greu, fata i-ar fi răspuns că are haine și cărți în bagaj. Oamenii legii spun că fapta ar fi fost comisă doar de Loredana și că nu există bănuieli că ar fi existat complici.

Loredana va fi supusp unei expertize psihiatrice

Criminala a fost arestată preventiv pentru 30 de zile. Totodată, ea urmează să fie supusă unei expertize psihiatrice. Medicii vor stabili dacă Loredana Atănăsoaie avea discernământ în momentul în care a comis atrocitatea.

ADVERTISEMENT

Tânăra a mărturisit că s-a înfuriat în urma unor discuții în contradictoriu cu victima, care i-a spus că vrea să plece din acasă. La un moment dat, Loredana a luat un cuțit și a înjunghiat-o.

„În camera noastră aveam un cuțit de bucătărie pentru a-l folosi la prepararea hranei. Într-un moment de furie, întrucât Elena îmi răspundea evaziv, am început să tremur.

ADVERTISEMENT

Am luat cuțitul care era pe un raft şi inițial am ezitat însă după aceea am înjunghiat-o în gât. Menționez că Elena nu dormea, însă stătea intinsă în pat cu ochii închiși și față către perete”, se arată în declarația criminalei.

ADVERTISEMENT
Tags:
Gigi Becali a dezvăluit discuția avută cu soția sa înainte de sărbătoarea de...
Gigi Becali a dezvăluit discuția avută cu soția sa înainte de sărbătoarea de titlu de pe Arena Națională: „Luminița, Luminița”
Escrocii sunt din ce în ce mai inventivi. Care sunt noile metode puse...
Escrocii sunt din ce în ce mai inventivi. Care sunt noile metode puse la cale pentru a păcăli persoane naive
EXCLUSIV Dovezile amantlacului dintre Anamaria Prodan și Dan Alexa, descoperite de Laurențiu Reghecampf...
EXCLUSIV Dovezile amantlacului dintre Anamaria Prodan și Dan Alexa, descoperite de Laurențiu Reghecampf în dormitorul matrimonial. Antrenorul a izbucnit în plâns când a aflat că este înșelat
Industria din România cu profit uriaş, de peste 600 de milioane de euro,...
Industria din România cu profit uriaş, de peste 600 de milioane de euro, în 2023. Bucureştenii au generat o treime din sumă
Ce poate face acum vedeta care a avut o relaţie de 8 ani...
Ce poate face acum vedeta care a avut o relaţie de 8 ani cu soţia fratelui său. A vrut s-o cucerească şi pe soacra acestuia
Incredibil ce s-a aflat despre Toto Cutugno la șapte luni de la moartea...
Incredibil ce s-a aflat despre Toto Cutugno la șapte luni de la moartea sa. Fiul său a dezvăluit totul: ”Nu l-a văzut niciodată să...”
EXCLUSIV Simona Halep și-a vândut hotelul din Constanța. Suma obținută și cine a...
EXCLUSIV Simona Halep și-a vândut hotelul din Constanța. Suma obținută și cine a cumpărat proprietatea
Pensiile private, la un nou record. Câți bani s-au strâns la Pilonul II
Pensiile private, la un nou record. Câți bani s-au strâns la Pilonul II
Ce MOȘTENIRE a primit Catinca Roman de la Mioara Roman. Ce a dezamăgit-o...
Ce MOȘTENIRE a primit Catinca Roman de la Mioara Roman. Ce a dezamăgit-o cel mai tare. Nu i-a fost rușine să spună asta!
Mihai Leu, internat de urgență la Spitalul Fundeni. Medic: „A fost adus cu...
Mihai Leu, internat de urgență la Spitalul Fundeni. Medic: „A fost adus cu elicopterul de la Hunedoara”
Două zodii din horoscop își împlinesc un vis în săptămâna 13-19 mai. Vor...
Două zodii din horoscop își împlinesc un vis în săptămâna 13-19 mai. Vor primi o veste complet neașteptată