Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Nou acționar uriaș vine lângă Hagi la Farul! „Vă dați seama câți bani au la dispoziție?”

Un nou acționar uriaș și-a făcut intrarea lângă Gică Hagi la Farul. După Rivaldo, un alt investitor vine în acționariatul campioanei României.
18.09.2023 | 13:09
Nou actionar urias vine langa Hagi la Farul Va dati seama cati bani au la dispozitie
Un nou acționar uriaș i se alătură lui Gică Hagi la Farul. Foto: colaj FANATIK.
ADVERTISEMENT

Farul a pierdut cu FCSB, scor 0-1, în etapa cu numărul 9 din SuperLiga. „Marinarii” nu se regăsesc în campionat, iar Gică Hagi a dezvăluit că formația pe care o conduce nu mai are șanse la titlu în actuala stagiune. Totuși, schimbările continuă să apară în acționariatul clubului de la malul Mării Negre.

Nou acționar uriaș vine lângă Hagi la Farul! „Vă dați seama câți bani au la dispoziție?”

Deși a pierdut cu FCSB, Gică Hagi a primit o veste excelentă. Campioana României are un nou acționar. După Rivaldo, Constanța Port Business Association, cel mai mare operator din zona maritimă a orașului Constanța, va prelua 10% din acțiunile clubului, începând cu 1 ianuarie 2024, conform prosport.ro.

ADVERTISEMENT

Astfel, strategia lui Gică Hagi prinde contur. „Regele” vrea să împartă acțiunile clubului Farul în bucăți de câte 10%. Ciprian Marica și Rivaldo dețin, de asemenea, acțiuni în cadrul clubului din Constanța.

„Apropo de Farul. Hagi pierde, dar veștile bune continuă să curgă. O informație oferită în exclusivitate de colegii de la ProSport.ro. Un nou acționar, și de data asta un acționar uriaș, vine alături de Gică Hagi. 

ADVERTISEMENT

Constanța Port Business Association, cel mai mare operator din zona maritimă a orașului, va prelua 10% din acțiuni, începând cu 1 ianuarie 2024, informație anunțată de prietenii noștri de la ProSport. Vă dați seama dacă intră Portul? Vă dați seama câți bani?”, a dezvăluit Horia Ivanovici, la FANATIK SUPERLIGA.

Robert Niță, vehement după scandalurile de arbitraj din fotbalul românesc: „Ce cred oamenii ăștia când văd astfel de lucruri?”

După un start liniștit de sezon, arbitrii au revenit în centrul fotbalului românesc. Sebastian Colțescu a acordat un penalty ușor în Farul – FCSB 0-1, iar oamenii de fotbal din România au ieșit la atac. Robert Niță este de părere că astfel de situații i-ar putea alunga pe posibilii investitori care vor să intre în fotbalul românesc.

ADVERTISEMENT

„Tu îți dai seama că oamenii ăștia, în calitate de viitor acționari, Rivaldo, în calitate de nou acționar, se uită sau sunt prezenți la meciuri pe stadion? Ce cred oamenii ăștia când văd că se întâmplă astfel de lucruri?

Tot spunem să atragem investitori, s-a asociat cu Superbet, SuperLiga crește ca vizibilitate. Putem măcar să ne uităm dacă am greșit sau nu? De ce să nu vezi, poate el chiar greșește, poate așa vede.

ADVERTISEMENT

Du-te, bă și uită-te și la televizorul ăla. Tu ai impresia că unii își confirmă greșeala dacă merg acolo să se uite?”, au fost cuvintele lui Robert Niță, la FANATIK SUPERLIGA.

FANATIK SUPERLIGA se vede în fiecare luni, marți și vineri, LIVE, de la ora 10:30 pe FANATIK.RO. Stați cu ochii pe canalul de Youtube FANATIK și pagina de facebook Horia Ivanovici în aceleași zile, de la ora 17:30, pentru a putea urmări premiera fiecărei ediții.

Nou acționar uriaș la Farul: „Vă dați seama câți bani au la dispoziție?”

ADVERTISEMENT
Greșeala făcută de Duckadam după ce s-a mutat în SUA cu familia: Așa...
Greșeala făcută de Duckadam după ce s-a mutat în SUA cu familia: Așa cum fac toți românii, ce puteam să fac?
Construcțiile la plaja din centrul stațiunii Mamaia, oprite de autorități în ultimul ceas:...
Construcțiile la plaja din centrul stațiunii Mamaia, oprite de autorități în ultimul ceas: „Am impus sistarea de urgenţă a lucrărilor“
BREAKING NEWS! Anunț șoc pentru Gigi Becali! Patronul de la FCSB are din...
BREAKING NEWS! Anunț șoc pentru Gigi Becali! Patronul de la FCSB are din nou mari probleme cu legea! A fost redeschis un dosar mai vechi ce îl vizează pe omul de afaceri din Pipera
Salarii îngheţate şi tăieri la stat. Măsuri dure după ce economia arată tot...
Salarii îngheţate şi tăieri la stat. Măsuri dure după ce economia arată tot mai rău: datoria a depăşit 50% din PIB, iar deficitul e deja peste 3%
Lovitura de milioane de euro dată de afaceristul de doar 28 de ani...
Lovitura de milioane de euro dată de afaceristul de doar 28 de ani care a părăsit definitiv SUA pentru România: E un exemplu
Ce nu s-a văzut la TV, în marea finală de la Chefi la...
Ce nu s-a văzut la TV, în marea finală de la Chefi la cuțite! Câștigătorul a spus tot adevărul, după plecarea celor trei chefi: „Se vede că...„
Se SCHIMBĂ TOTUL privind PENSIILE! ANUNȚUL Ministerului Muncii
Se SCHIMBĂ TOTUL privind PENSIILE! ANUNȚUL Ministerului Muncii
Florin Salam, din nou în mijlocul unui scandal de proporții. De ce este...
Florin Salam, din nou în mijlocul unui scandal de proporții. De ce este acuzat manelistul
Ștefan Bănică Jr., în culmea fericirii. Fiul cel mic a împlinit 5 ani
Ștefan Bănică Jr., în culmea fericirii. Fiul cel mic a împlinit 5 ani
Carmen Harra, anunţul care o va înfuria pe Prodanca. Ce spune de relaţiile...
Carmen Harra, anunţul care o va înfuria pe Prodanca. Ce spune de relaţiile pasagere şi a treia căsătorie
Prima declarație a lui Juraj Cintula, scriitorul care l-a împușcat pe premierul slovac...
Prima declarație a lui Juraj Cintula, scriitorul care l-a împușcat pe premierul slovac Robert Fico
Câți amanți a avut, în realitate, Regina Maria a României. Cu cine s-a...
Câți amanți a avut, în realitate, Regina Maria a României. Cu cine s-a iubit la Palatul Peleș, chiar în fața angajaților